Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Verhuizing luidt nieuwe fase in voor HintTech
Groeidoelstelling van 20 procent voor 2009

Delft, 15 januari 2009 - IT-dienstverlener HintTech zal morgen verhuizen naar een nieuwbouwpand van 1.860 m2 in het Delftechpark te Delft. Met de verhuizing luidt het bedrijf een nieuwe groeifase in. Het bedrijf groeide de afgelopen vijf jaar al met 625 procent. Het bedrijf verwacht, ondanks de teleurstellende economische berichten, een groei van 20 procent in 2009.

HintTech, specialist op het gebied van eBusiness-technologie en IT-projecten, heeft inmiddels ruim 120 medewerkers in dienst. Het pand aan de Rotterdamseweg in Delft werd te klein. 'We zaten echt op elkaars lip, op zich wel gezellig, maar na een tijdje wil je dan toch verder', zegt directeur Patrick Dekker. Het nieuwe pand, met zowel flexplekken als vaste werkplekken, moet beter passen bij de nieuwe fase die het bedrijf in gaat.

'We willen onze groei verder doorzetten. We hebben goede vooruitzichten voor 2009 en gaan voor een groei van minstens twintig procent', aldus Dekker. HintTech garandeert zijn projecten op tijd en binnen budget op te leveren. Klanten mogen het bedrijf hier op afrekenen. 'Het gaat niet om een holle commerciële kreet zoals die door vele bedrijven gebruikt wordt, HintTech biedt daadwerkelijk een tijd- en prijsgarantie in de vorm van een reference-card. Projecten lopen vaak uit door onduidelijke afbakening, onrealistische verwachtingen en gebrekkige communicatie. Deze drie factoren kunnen niet los van elkaar gezien worden. Gebrekkige communicatie leidt immers tot een onduidelijke afbakening, dat op zijn beurt weer tot onrealistische verwachtingen leidt. Dit ondervangen wij', aldus Dekker.

Deze manier van werken werpt haar vruchten af: afgelopen jaar werden onder andere Malmberg, SUSA, ING en Pluimen toegevoegd aan de bestaande klantenlijst, waarop al namen prijken als Sandd, Essent, VROM en KLM. Bang voor de recessie is de dienstverlener dan ook niet. Dekker:'We zijn goed in recessies. In 2001, een periode die veel jonge bedrijven fataal werd, realiseerden we een groei van ruim 10 procent. Tijdens een recessie kun je juist laten zien wat je waard bent.'

Het nieuwe adres van HintTech is:
Delftechpark 37i
2628 XH Delft

Over HintTech
HintTech is specialist op het gebied van e-business technologie (.Net(TM), Java(TM) platform, Tridion) en IT-projecten. Het bedrijf is opgericht in 1997 en werkt met innovatieve en bewezen technologieën en methodieken. Hiermee realiseert HintTech kwalitatieve maatwerkoplossingen voor zijn klanten. Voor Tridion, Microsoft, Sun J2EE(TM) en IBM WebSphere is HintTech zowel adviserend als uitvoerend partner. HintTech kan onder andere Shell, Nuon, Fortis, ING en KLM tot zijn klanten rekenen. HintTech heeft momenteel 117 medewerkers in dienst en heeft vestigingen in Delft, San Francisco en Novi Sad (Servië). Kijk voor meer informatie op www.hinttech.nl.



Ingezonden persbericht