Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

RENÉ JANSEN VAN HOLLAND INTERNATIONAL REISBUREAU RENÉ IN GOES UITGEROEPEN TOT REISADVISEUR VAN HET JAAR!

Rijswijk, 15 januari 2009 - Dinsdagavond heeft René Jansen van Holland International Reisbureau René in Goes de titel reisadviseur van het jaar in de wacht gesleept tijdens de Verenverkiezing op de Vakantiebeurs. Deze prijs wordt ieder jaar uitgereikt door het vakblad Reisrevue.

Er moet heel wat gedaan worden om gekozen te worden tot reisadviseur van het jaar. Zo moet de deelnemer 25 weken lang deelnemen aan de Kennistest, die ieder jaar georganiseerd wordt door Reisrevue. René deed dit zo overtuigend dat hij bij de beste drie eindigde van zijn provincie Zeeland. De provinciewinnaars volgden vervolgens een Masterclass, waarna ze een pittige case mee naar huis kregen die binnen vijf dagen weer ingeleverd moest worden. René werd hierbij de provinciewinnaar en mocht meedoen aan het laatste onderdeel, de praktijktest. Alle provinciewinnaars werden op hun reisbureau om een aantal reisadviezen gevraagd. René scoorde hierbij zeer goed. De tot in de puntjes verzorgde voorstellen en het enthousiasme van René gaven uiteindelijk de doorslag.

Het juryrapport luidde als volgt: René is niet bang voor een pittig verkoopgesprek, houdt de leiding in het gesprek en adviseert de klant op een professionele wijze. Hij doorgrondt goed de bezwaren en overtuigt de klant van het aanbod. Deze kanjer heeft veel kennis en neemt de klant adviserend mee op reis. Deze winnaar biedt toegevoegde waarde en weet wat verkopen is.

René is bijzonder verheugd met de uitslag van de verkiezing en ziet het als de bekroning op zijn werk in de reisbranche. Dat Holland International Reisbureau René altijd goed scoort, blijkt wel uit het feit dat de titel reisadviseur van het jaar nu voor de tweede keer bij dit reisbureau terecht komt. Daarnaast behoort het reisbureau al jaren tot de top van Nederland, ze behaalden ook al vijf keer de titel reisbureau van het jaar voor de provincie Zeeland.