Amsterdam RAI

Persbericht Press Release

Winnaar mag jaar rijden in Jeep Patriot

AUTORAI 2009 ZOEKT AUTOKENNER VAN HET JAAR

Amsterdam, 15 januari 2009 - Autoliefhebbers kunnen op het puntje van hun stoel gaan zitten! Auto Review en AutoRAI 2009 starten op 15 januari via de website www.autokennervanhetjaar.nl een zoektocht naar de 'Autokenner van het Jaar 2009'. Per week zijn er twintig plaatsen te winnen voor de grote finale op dinsdag 7 april tijdens de AutoRAI. De hoofdprijs is fenomenaal: een jaar lang rijden in een stoere Jeep Patriot. AutoRAI 2009 wordt gehouden van 1 tot en met 11 april in Amsterdam RAI.

AutoRAI 2009 barst over tien weken los. Tot die tijd kunnen autokenners wekelijks hun kennis toetsen op www.autokennervanhetjaar.nl. De vragen zijn samengesteld door de redactie van Auto Review. De onderwerpen lopen uiteen van autotechniek en marktcijfers tot het merk auto dat bekende Nederlanders rijden. Onderwerpen die ook in het magazine aan bod komen. Elke week verschijnen er tien nieuwe vragen op de site www.autokennervanhetjaar.nl en kunnen de beste twintig deelnemers zich plaatsen voor de grote finale op dinsdag 7 april tijdens AutoRAI 2009. In een wervelende spelshow, gepresenteerd door Bavo 'Gek op wielen' Galama, wordt uit de 200 finalisten de 'Autokenner van het Jaar 2009' bepaald. Naast eeuwige roem, levert dat ook een aantrekkelijke beloning op. Chrysler Nederland stelt een jaar lang een hagelnieuwe Jeep Patriot ter beschikking voor de winnaar.

Over Auto Review
Met elke maand minimaal vijf vergelijkende autotests, veel rij-impressies en het laatste autonieuws is Auto Review het aangewezen tijdschrift voor autokenners. Het grootste autotestblad van Nederland besteedt aandacht aan alle soorten auto's, van compacte modellen, middenklassers en gezinsauto's tot de echte supercars. Daarnaast bevat het maandblad ook politiek nieuws, informatie over brandstoffen en brandstofprijzen en autosportnieuws. Kijk voor meer informatie op www.autoreview.nl.

Over AutoRAI 2009
AutoRAI 2009 kent een verrassende, nieuwe opzet: de auto's staan niet per merk op een stand, maar vergelijkbare auto's worden bij elkaar geëxposeerd. Dit nieuwe concept biedt zowel exposanten als bezoekers belangrijke voordelen. Het nieuwe gebouw Elicium biedt onderdak aan GoMotor!, een aparte tentoonstelling voor motorfietsen en (motor-)scooters die voor bezoekers van AutoRAI vrij toegankelijk is. AutoRAI 2009 en GoMotor! worden georganiseerd door Amsterdam RAI in nauwe samenwerking met RAI Vereniging. AutoRAI 2009 is geopend van 1 tot en met 11 april. Op 31 maart vindt de Exclusive Preview plaats, waarvoor kaarten uitsluitend via www.autorai.nl kunnen worden besteld. Meer informatie is te vinden op www.autorai.nl.


---

Noot voor de redactie /