Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Ook Van Hanegem en Jans genoemd als opvolger Verbeek Feyenoord kan al bijna niet meer om Been heen

Malta, 15 januari 2009 - Het nieuws dat Gertjan Verbeek is ontslagen als trainer van Feyenoord sloeg gisteren in als een bom. Het grote speculeren is nu begonnen. Wie is per 1 augustus 2009 de nieuwe trainer van de club uit Rotterdam-Zuid? Mario Been lijkt de beste papieren te hebben. Degene die voorspelt dat de oud-voetballer en ex-assistent-trainer van Feyenoord nu hoofdtrainer wordt, krijgt zijn inzet 1,30 keer terug. Ook Willem van Hanegem en Ron Jans liggen goed in de markt: zij staan beiden op 7,50 : 1.

Leon Vlemmings, die zondag op de bank zit wanneer Feyenoord het opneemt tegen Heerenveen, is een andere outsider voor de vacature. Degene die voorspelt dat de interim-trainer per 1 augustus een vaste aanstelling heeft, ontvangt zijn inleg veertig keer terug. Op onder meer Leo Beenhakker (25 : 1), Fred Rutten (25 : 1), Co Adriaanse (20: 1), Ronald Koeman (20:1) en Johan Cruijff (250: 1) kan ook een gokje worden gewaagd. Kijk voor een volledige lijst van kanshebbers en de meest recente noteringen op: https://www.unibet.com/betting/all-football/specials/managers%7C1000097836.odds?ufc=3

Loodzware taak
Volgens Anne-Jaap Snijders, Hoofd Mediazaken Unibet is er bij iedere trainerswissel van een club uit de traditionele top drie veel gespeculeer. "Mario Been is de absolute favoriet om Verbeek op te volgen. Maar ik denk ook dat Leo Beenhakker een goede kans maakt. Bij Polen rommelt het behoorlijk. Eén ding is zeker: wie de nieuwe trainer ook wordt, hem wacht een loodzware taak. Verbeek is al na een half jaar ontslagen. Het is de vraag hoe veel tijd zijn opvolger krijgt Feyenoord weer op de rails te krijgen."

Over Unibet
Unibet is een online wedkantoor. Het is opgericht in 1997 en staat genoteerd aan de beurs (NASDAQ OMX Nordic Exchange) van Stockholm. Unibet is een van de grootste, private, online wedkantoren in Europa en biedt diensten in twintig talen aan via www.unibet.com. Momenteel heeft Unibet meer dan 2,9 miljoen klanten in meer dan honderd landen. Unibet is lid van de EGBA (European Gaming and Betting Association), RGA (Remote Gambling Association) in Groot-Brittannië en is gecertificeerd door G4, Global Gaming Guidance Group.

In december 2007 heeft Unibet Maria Holdings, de grootste online bingoaanbieder in Scandinavië, overgenomen. En in april 2008 heeft Unibet de grootste paardenrace-portal van Scandinavië, Travnet, overgenomen. Meer informatie over Unibet is te vinden op www.unibet.nl of www.unibetgroupplc.com.


Noot voor de redactie,