Ingezonden persbericht


Thomas Cook Nederland

Spicalaan 41

2132 JG Hoofddorp

Postbus 700

2132 AS Hoofddorp


- Persinformatie -

Neckermann voor de 10e keer Beste Lastminute aanbieder Thomas Cook touroperators Neckermann en Vrij Uit samen goed voor vier reisveren

Viel Neckermann vorige week nog in de prijzen met twee Zoover Awards voor 'Beste Touroperator' en 'Beste reiswebsite', dinsdagavond kwam daar voor het 10e jaar op rij een Reisveer bij voor 'Beste Lastminute aanbieder'. Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Reisrevue Reisveren nam Paul van de Lint, Yield Manager Neckermann Reizen, de Reisveer wederom vol trots in ontvangst.

Van de Lint: "Wij zijn extra trots op deze 'jubileum' Lastminute Veer. We hebben de laatste jaren veel vernieuwingen in onze systemen en processen doorgevoerd. Hierdoor bieden we nu, afhankelijk van het seizoen, tientallen tot soms wel honderden nieuwe aanbiedingen per dag. Aanbiedingen die wij van onze hotelpartners krijgen, staan nu binnen enkele minuten in de verkoop. Het is duidelijk dat ook de reisbureaus onze aanpak en efficiëntie waarderen. Wij zijn de reisbureaubranche daar natuurlijk erg dankbaar voor!"

Vrij Uit sterk in Europa
Vrij Uit werd driemaal bekroond met een Reisveer voor beste touroperator in de categorieën:
- Benelux (84% van de stemmen)

- Frankrijk (47% van de stemmen)

- Duistland/Oostenrijk/ Zwitserland (54% van de stemmen)

Reisrevue Verenverkiezing
De Reisveren, een initiatief van het vakblad Reisrevue, worden jaarlijks uitgereikt naar aanleiding van een grootschalige Gfk-enquête onder 1.500 reisbureaus. De verkiezing van de 'Beste Lastminute aanbieder' en een 40-tal veren op tal van gebieden, geldt als het hoogtepunt van het Verengala op de Vakantiebeurs.

Over Thomas Cook
Thomas Cook Nederland is één van de grootste reisorganisaties in Nederland. Tot de organisatie behoren de touroperators Neckermann en Vrij Uit en het retailmerk Thomas Cook. Jaarlijks verzorgt Thomas Cook Nederland voor ruim 1,3 miljoen Nederlanders de vakantie. In totaal werken er zo''n 1.000 medewerkers bij Thomas Cook Nederland, waarvan zo''n 500 medewerkers werkzaam zijn op de 170 Travel Shops verspreid over heel Nederland.

Thomas Cook Nederland is onderdeel van Thomas Cook Group plc. die met een omzet van 12 miljard euro, beursgenoteerd is in Londen. Ieder jaar kiezen meer dan 19 miljoen mensen ervoor om met Thomas Cook Group plc. te reizen. De Thomas Cook Group met wereldwijd meer dan 33.000 medewerkers en een vloot van 97 vliegtuigen, is de tweede reisorganisatie in Europa en de derde in de wereld.

Hoofddorp, 15 januari 2009


---



Ingezonden persbericht