Ingezonden persbericht


Ligne Roset treedt in virtuele wereld van Playstation Home

Op 11 december jl. heeft Playstation Home zijn online deuren geopend. Een van de partners in deze sociale network community voor Playstation bezitters, is het internationaal toonaangevende designmerk Ligne Roset. Zo verzorgt Ligne Roset exclusief de producten voor het inrichten van de virtuele appartementen. Deze producten zijn te koop in de Ligne Roset winkel in 'de shopping area' in het spel.
De andere internationale partners zijn o.a. het kledingmerk Diesel, Paramouth Pictures en Red Bull.
Op het Red Bull eiland kun je bijvoorbeeld in de cockpit van een Red Bull Air Race-vliegtuig kruipen en het tegen andere Home gebruikers opnemen.

Playstation Home is een baanbrekende service waarbij gebruikers middels hun persoonlijke avatars (personages) met elkaar communiceren, gamen etc. Het programma is gratis te downloaden op het Playstation Network. Het enige dat men daarvoor nodig heeft is een Playstation account.

Naast het spelen van games, het bekijken van trailers van de nieuwste films, games en lifestyle programma's is er kleding te koop en kan een eigen appartement worden gekocht en gemeubileerd.
Ligne Roset verwacht door deelname aan dit Playstation project zijn vooruitstrevende rol in de meubelbranche te versterken en de populariteit van design meubilair in het algemeen te verhogen.

Voor meer informatie: www.playstationhome.com / www.ligne-roset.nl