Ingezonden persbericht


+++ Persbericht +++ Persbericht +++ Persbericht +++

Wereld / Nieuws
INHUURMARKTPLAATS is nieuw en laat de rol van bemiddelingsbureaus als uitzendbureaus en detacheringsbureaus veranderen. De marktplaats voor tijdelijk personeel.

INHUURMARKTPLAATS gaat van start op 15 januari 2009

(QWP Amsterdam Mon, 08 Dec 2008 09:07:00 GMT) - INHUURMARKTPLAATS gaat 15 januari 2009 eindelijk van start en zal een nieuw tijdperk in gaan luiden voor wat betreft het inhuren van tijdelijk personeel in alle marktsegmenten. Het meest opvallende hierbij is dat INHUURMARKTPLAATS geen uurtarief voor zichzelf rekent. INHUURMARKTPLAATS gaat goed van start en zal opdrachtgevers bereiken via diverse kanalen. Als u als opdrachtgever hiervan gebruik van maken dan kunt ervoor zorgen dat wij binnen uw marktsegment adverteren, neem dan contact met ons op en maak gebruik van de actie. De marktplaats voor tijdelijk personeel. Meer informatie over Inhuurmarktplaats
15 januari 2009 gaat INHUURMARKTPLAATS van start. Een nieuw concept die verandering teweeg zal brengen binnen de detacheringswereld. INHUURMARKTPLAATS zorgt voor de koppeling van een opdrachtzoekende aan een eindopdrachtgever via de website INHUURMARTPLAATS.nl. Het lijkt op marktplaats maar dan op personeelgebied. Als opdrachtgever kunt u invloed hebben op de wijze waarop INHUURMARKTPLAATS de marketing zal inzetten. U kunt hier dus gebruik van maken en geef hierbij aan welke opdrachten u wenst te plaatsen en hoe INHUURMARKTPLAATS deze doelgroep via welke kanalen kan bereiken. INHUURMAKRTPLAATS is een simpel en direct concept en zal zeker zijn positie innemen in de detacheringsbranche en binnen de uitzendbranche.

Vragen over dit persbericht kunt u stellen aan
Edwin Plieger
T: 0207708929
E: info@inhuurmarktplaats.nl

Bedrijfsgegevens
Inhuurmarktplaats
Amerbos 39
1025 XX Amsterdam
Nederland

T: 020-7708929
F: 020-2031080
E: info@inhuurmarktplaats.nl