Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Rondleiding 'De Uithof Nacht Safari'

Donderdag 15 januari- 18:30 uur

De Uithof is overdag een mierennest van studenten en docenten die af en aan rijden. Maar hoe zit dat na de klok van zes?

Nog geen tien jaar gelden was er bij de avondschemer niemand meer te vinden. De overdag zo levendige Uithof was een spookstad bij nacht. Wat is er de afgelopen jaren veranderd? Wat schuilt er tegenwoordig achter die lichtende vensters? Valt er nog wat te beleven op De Uithof in de nacht?

Loop mee met de architectuur Nacht Safari en ontdek het leven in de schemer achter de onderwijsgebouwen, de studentenhuisvesting en de bar waar tot in de late uurtjes het licht nog brandt.

Aanvang: 18:30 uur
Vertrek: Ingang De Basketbar, Genèvelaan 8; stadsbus lijn 11 en 12. Duur: 2 uur
Kosten: 9,50 euro per persoon / 8,00 euro per persoon U-pas, studenten, 65+, CJP en Vrienden van Aorta. Inschrijven en informatie: van tevoren reserveren is noodzakelijk. U kunt zich per e-mail opgeven via tours@aorta.nu, maar ook telefonisch of aan de balie. Bij onvoldoende aanmeldingen gaat de rondleiding niet door.

Architectuurcentrum Aorta is geopend van woensdag t/m vrijdag van 12.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 13.00 - 17.00 uur. Achter de Dom 14, Utrecht, tel. (030) 2321686.

Noot voor de redactie -