Ingezonden persbericht


Uitnodiging boekpresentatie

hét ondernemersboek voor 2009:
Arko van Brakel - Iedereen Ondernemer

De do's en dont's van Van Brakel helpen je de crisis door

Donderdag 15 januari 2009 presenteert Arko van Brakel bij Keizer Culinair in Amsterdam zijn nieuwe boek Iedereen Ondernemer. Van Brakel is de oprichter van EuroNet Internet en PuntEDU en werd daarmee in no time Nederlands eerste internetmiljonair. Zijn tweede boek Iedereen Ondernemer gaat over de noodzaak van ondernemen.

Op deze feestelijke middag zal Arko van Brakel na een korte introductie, het eerste exemplaar van Iedereen Ondernemer overhandigt krijgen van Mirjam van Praag. Na een heerlijke lunch ontketent de auteur de groepsdiscussie 'Hoe overleeft de ondernemer 2009?', waar Louis Hoeks (hoofdredacteur sector ondernemer Financiële Dagblad), Mirjam van Praag (hoogleraar ondernemerschap en organisatie aan de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam en directeur van het ACE) en Maartje Stuive (directeur Keizer Culinair) en Leo Houwen (Corporate Vice President bij USG People N.V.) aan deelnemen.

Bij deze nodigen we je uit om de boeklancering bij te wonen, mee te discussiëren en natuurlijk om een hapje en drankje te nuttigen. Ook is er de gelegenheid om Arko van Brakel vragen te stellen. Kortom: een leuk en leerzaam middagje ondernemen waar je 'crisisproof' uitkomt!

Je bent van harte welkom op donderdag 15 januari 2009, van 12.00 tot 13.00 bij Keizer Culinair op Elandstraat 169-173 in Amsterdam. Je kunt je aanmelden via info@fullcircle.nl ovv Boekpresentatie Arko van Brakel. Wij vernemen graag zo spoedig mogelijk of je gebruikt maakt van deze uitnodiging.

Over Arko van Brakel en Iedereen Ondernemer

Met zijn bedrijf Nieuwe Helden geeft Arko van Brakel E-Business- en E-Marketingtrainingen. Daarnaast is hij een gevierd spreker voor Speakers Academy en schrijft hij voor het Financieel Dagblad en Sprout. Van Brakel beschouwt het stimuleren van ondernemerschap als zijn missie, daarom is er nu: Iedereen Ondernemer.

Iedereen Ondernemer gaat over de noodzaak van ondernemen. Juist in een tijd waarin bestaande zekerheden geen houvast meer bieden en in noodtempo verwateren en waarin informatie en kennis sneller en sneller verouderen, wordt er steeds meer gevraagd van ons vermogen hierop te anticiperen. Een ondernemende levenshouding, waarbij traditionele zekerheden overboord worden gezet biedt uitkomst. Ondernemers weten

namelijk dat de enige echte zekerheid in jezelf zit. Jij bent bepalend voor je eigen succes. Jij bent immers de directeur van je eigen leven.

Als oprichter van EuroNet Internet en PuntEDU was Arko van Brakel de eerste internetmiljonair van Nederland. En dus weet hij als geen ander wat succesvol ondernemen is. Van Brakel: "Groot zijn is achterhaald. Goed zijn, excelleren in wat je doet, dát is de succesfactor. De klant bepaalt wie de winnaar is." Als je de do's en dont's van Iedereen Ondernemer goed gebruikt, kan jij zo'n winnaar zijn. "Dit boek is optimistisch, in aard, kleur en toonzetting. Het vertelt dat investeren in jezelf en permanent leren niet alleen moet, maar onontbeerlijk is." Ben Verwaayen, Chief Executive Officer Alcatel-Lucent en voormalig topman British Telecom

"Fantastisch boek, ik ben erg onder de indruk."
Prof. Mirjam van Praag, hoogleraar ondernemerschap en organisatie aan de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam en directeur van het Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE)

"Arko van Brakel is ontwapenend eerlijk in dit boek. Over zijn successen, over zijn mislukkingen en ook over de persoonlijke kant van het ondernemerschap. Ik heb het met veel plezier gelezen!" Ben Tiggelaar, o.a. schrijver van Dromen, Durven, Doen


---

Noot voor de redactie/

Ingezonden persbericht