Nieuw boek van internetmiljonair Van Brakel helpt je de crisis door.

09/01/2009 09:12

Full Circle Communications Consultancy

hét ondernemersboek voor 2009:

Arko van Brakel - Iedereen Ondernemer

Donderdag 15 januari presenteert Arko van Brakel bij Keizer Culinair in Amsterdam zijn nieuwe boek Iedereen Ondernemer. Van Brakel overhandigt het eerste exemplaar aan Prof. Mirjam van Praag, die al eerder over het boek zei: "Fantastisch, ik ben erg onder de indruk."

Iedereen Ondernemer gaat over de noodzaak van ondernemen, zowel zakelijk als privé. Juist in een tijd waarin bestaande zekerheden geen houvast meer bieden en in noodtempo verwateren en waarin informatie en kennis sneller en sneller verouderen, wordt er steeds meer gevraagd van ons vermogen hierop te anticiperen. Een ondernemende levenshouding, waarbij traditionele zekerheden overboord worden gezet biedt uitkomst. Ondernemers weten namelijk dat de enige echte zekerheid in jezelf zit.

Als oprichter van EuroNet Internet en PuntEDU was Arko van Brakel de eerste internetmiljonair van Nederland. En dus weet hij als geen ander wat succesvol ondernemen is. Van Brakel: "Groot zijn is achterhaald. Goed zijn, excelleren in wat je doet, dàt is de succesfactor. De klant bepaalt wie de winnaar is. Als je de do's en dont's van Iedereen Ondernemer goed gebruikt, kan jij zo'n winnaar zijn."

Met zijn bedrijf Nieuwe Helden geeft Arko van Brakel E-Business- en E-Marketingtrainingen. Daarnaast is hij een gevierd spreker voor Speakers Academy en schrijft hij columns voor het Financieel Dagblad en Sprout. Van Brakel beschouwt het stimuleren van ondernemerschap als zijn missie, daarom is er nu: Iedereen Ondernemer.

Ondernemen volgens Arko, les 1:

Nieuwe leiders weten waar ze goed in zijn, waarop ze moeten focussen. Een kwestie van lef: durf samen te werken met de klant en durf je kwetsbaar op te stellen. Dus zet je ego opzij en stel jezelf ondergeschikt aan de organisatie.

De vraag is alleen: durf je de uitdaging aan en ben jij ondernemend genoeg voor de communicatiemaatschappij? Lees Iedereen Ondernemer en onderneem zelf!

Ondernemend Nederland over Iedereen Ondernemer:

"Dit boek is optimistisch, in aard, kleur en toonzetting. Het vertelt dat investeren in jezelf en permanent leren niet alleen moet, maar onontbeerlijk is."

Ben Verwaayen, Chief Executive Officer Alcatel-Lucent en voormalig topman British Telecom

"Fantastisch boek, ik ben erg onder de indruk."

Prof. Mirjam van Praag, hoogleraar ondernemerschap en organisatie aan de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam en directeur van het Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE)

"Arko van Brakel is ontwapenend eerlijk in dit boek. Over zijn successen, over zijn mislukkingen en ook over de persoonlijke kant van het ondernemerschap. Ik heb het met veel plezier gelezen!"

Ben Tiggelaar, o.a. schrijver van Dromen, Durven, Doen

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.nieuwehelden.nl

http://www.fullcircle.nl