Gemeente De Wolden

Zuidwolde, 9 januari 2009

[pic]


Persbericht


In januari twee raadavonden gemeente De Wolden


Op donderdag 15 en donderdag 22 januari 2009 vinden er openbare raadsavonden plaats in het gemeentehuis van De Wolden. Iedereen is hierbij welkom.


Programma 15 januari

19.30 uur:  Presentatie door de directeur van de GGD, de heer A. van Walstijn.
           De heer Van Walstijn zal een toelichting geven op de beleidsintenties van, en de ontwikkelingen bij de GGD Drenthe. De heer Van Walstijn zal ook ingaan op de ontwikkelingen bij de per 1 januari 2009 gestarte Hulpverleningsdienst Drenthe.

Programma 22 januari
19.30 uur:  Presentatie over de juridische kwaliteitszorg door de heer M. Scholten,   juridisch consulent bij de gemeente.

20.45 uur:      Presentatie door de directeur van Alescon, de heer A.H. Bruins Slot. De heer Bruins Slot zal een toelichting geven op de beleidsintenties van, en de ontwikkelingen bij het werkvoorzieningschap Alescon.

Tijdens een openbare raadsavond zitten zowel raadsleden als belangstellenden op de publieke tribune. De raadsavond heeft een informatief karakter. Iedereen krijgt de gelegenheid om informatieve vragen te stellen aan de inleider. Debat of discussie vinden niet plaats. Donderdag 4 december jl. vond de eerste raadsavond in deze opzet plaats.


///////////////////////////////