Inter Genus vindt in Fier Holdings goede partij voor overname

15/01/2009 05:01

Fier Mensenwerk

Sinds 1 januari 2009 is de overname van Inter Genus, dienstverlener op het gebied van Consultancy, Outtasking en ICT, door Fier Holdings officieel bevestigt. Hiermee groeit de detacheringsgroep, van de Rotterdamse ondernemer Ron Nieuborg, tot een nog serieuzere speler op de ICT gerelateerde arbeidsmarkt.

Fier Mensenwerk heeft op 1 januari alle activiteiten van Inter Genus B.V. overgenomen, waardoor de continuïteit van de activiteiten van Inter Genus wordt gewaarborgd.

Inter Genus BV detacheert ICT specialisten en heeft expertises op de gebieden Informatie beveiliging, Testen, Functioneel en Technisch applicatie beheer, Mainframe en HP Non Stop. Dit sluit perfect aan op de huidige expertises van Fier Mensenwerk, waardoor Fier Mensenwerk nog beter aan de vraag van de markt kan voldoen.

Fier Holdings heeft op dit moment ruim 300 medewerkers in dienst en biedt haar diensten aan op het gebied van ICT, Finance, Management Support, Juridisch ROVM, Marketing Communicatie & Sales, Transport en Logistiek.





http://www.fiermensenwerk.nl