Gemeente De Marne


Prijsvraag naamgeving nieuw centrumplan Leens

Centraal in de dorpskern van Leens, vlak bij het gemeentehuis, wordt een nieuw centrum gerealiseerd. Met het plan krijgt de gemeente een gezellig, compleet en toekomstbestendig centrum voor wonen en winkelen. Met een rijke verscheidenheid aan winkels voor uw dagelijkse boodschappen, waaronder twee supermarkten, en bovenal met 21 uiterst comfortabele appartementen waar het prettig en gezellig wonen is.

Wie verzint een pakkende naam voor het centrumplan? Het moet een naam zijn die recht doet aan het project en waar de toekomstige bewoners en winkeliers trots op kunnen zijn. Voor deze schitterende nieuwe dorpskern zoeken wij een passende naam. Iedereen, van jong tot oud kan meedenken over de nieuwe naam. U kunt zoveel namen insturen als u wilt.

Een aardige attentie voor de winnaar
Behalve de eer dat u de naam voor het nieuw centrumplan heeft bedacht hebben wij voor de winnaar natuurlijke een leuke attentie.

Hoe kunt u reageren?
Wilt u meedoen dan kunt u uw inzendingen voorzien van uw naam, adres en telefoonnummer inleveren bij de speciale brievenbus in de hal van het gemeentehuis. U kunt uw voorstellen ook mailen naar prijsvraag@leyten.nl. Alle inzendingen dienen voor dinsdag 5 februari 2009 binnen te zijn.

De definitieve naam wordt op 28 februari 2009 bij de start van de verkoop van de appartementen bekend gemaakt.

Meer informatie:
www.leyten.nl www.centrumplanleens.nl
www.bruintjesenkeurentjes.nl.

advertentie prijsvraag naamgeving centrumplan Leens