Ingezonden persbericht




Persbericht

ALD Automotive opent nieuwe car outlet langs de A27

Hoofddorp, 15 januari 2009. Vrijdag 16 januari opent ALD Automotive de deuren van een gloednieuwe car outlet voor ex-leaseoccasions. De outlet ligt pal aan de A27, in Meerkerk. Particulieren en handelaren kunnen hier direct bij de bron een uit de lease teruggekomen auto aanschaffen.

Op een oppervlakte van 10.000 m² biedt ALD Automotive een divers aanbod van rond de 400 leaseoccasions aan. Ook is er een showroom, kantoorruimte en wasplaats.

Vanwege de dalende prijzen in de occasionmarkt is een tweedehands auto steeds betaalbaarder en dus aantrekkelijker voor de consument. Een ander belangrijk voordeel van een ex-leaseauto is het bekend zijn van de onderhoudshistorie. Ook is een ex-leaseauto goed onderhouden door een gecertificeerde dealer. Van alle auto's bij de car outlet kunnen voor aanschaf de onderhoudsgegevens ingezien worden.

Met de opening van de outlet wil de leasemaatschappij zowel autohandelaren als de particuliere occasionmarkt via persoonlijk contact nog betere dienstverlening bieden. De opening van de outlet maakt deel uit van een breed pakket aan maatregelen om de verkopen van ex-leaseauto's te stimuleren. Ook export van auto's valt hieronder.

Michèl Dashorst, Operations Director ALD Automotive: "Wij bieden de consument een extra kanaal om tegen een gunstig tarief een kwalitatief goede tweedehands auto aan te schaffen. Direct contact met handelaar en consument is hierdoor mogelijk. Mensen willen auto's toch zien en voelen voor ze tot aanschaf over gaan".

De opening vindt op feestelijke wijze plaats in het bijzijn van de genodigden.


- Einde persbericht -
ALD Automotive is gespecialiseerd in Operational Leasing en Fleet Management. Met 765.000 voertuigen en 4.000 werknemers in 39 landen, behoort ALD Automotive tot de top drie van grootste autoleasemaatschappijen binnen Europa. ALD Automotive is onderdeel van de Franse bankiersgroep Société Générale.

Voor meer persinformatie:
Lonneke van der Horst, Marketing Manager
Telefoon: 020 658 70 00
E-mail: lonneke.vanderhorst@aldautomotive.com
-----------------------


---- --