Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Online kijken naar en wedden op Federer, Nadal en Murray Nu de Australian Open live via Unibet.com

Malta, 15 januari 2009 - Toptennis online bij Unibet! Voor het eerst in de geschiedenis kunnen bezoekers op www.unibet.com live de wedstrijden zien van de Australian Open. Het toernooi begint 19 januari. Daarnaast is het mogelijk om live te wedden op de wedstrijden. Dus wordt het Federer of Nadal of is Murray de verrassende outsider als het gaat om de eindzege?

Volgens Anne-Jaap Snijders, Hoofd Mediazaken Unibet, is naar de site gaan, zich registreren en 10 euro speeltegoed storten het enige wat de tennisliefhebbers hoeven te doen. "Daarna barst het tennis- en wedplezier los. Met de 10 euro speeltegoed kan live worden gewed op de uitslag van de wedstrijden."

Naast de Australian Open heeft Unibet zich verzekerd van online rechten van andere grote sportevenementen en competities, waaronder ATP Master Series, zoals het ATP van Sydney dat nu wordt gespeeld en voetbalcompetities, zoals de Serie A en de Belgische Jupiler Pro League. "Voor de Australian Open konden we niet anders dan een speelbedrag van 10 euro vragen, alle andere sportevenementen en competities zijn 100% gratis te bekijken voor onze bezoekers.", aldus Anne-Jaap Snijders.

De uitzendingen en de live weddenschappen zijn te vinden op: https://nl.unibet.net/livebetting/flash.do of ga naar unibet.com en klik op live wedden.

Over Unibet
Unibet is een online wedkantoor. Het is opgericht in 1997 en staat genoteerd aan de beurs (NASDAQ OMX Nordic Exchange) van Stockholm. Unibet is een van de grootste, private, online wedkantoren in Europa en biedt diensten in twintig talen aan via www.unibet.com. Momenteel heeft Unibet meer dan 2,9 miljoen klanten in meer dan honderd landen. Unibet is lid van de EGBA (European Gaming and Betting Association), RGA (Remote Gambling Association) in Groot-Brittannië en is gecertificeerd door G4, Global Gaming Guidance Group. In december 2007 heeft Unibet Maria Holdings, de grootste online bingo-aanbieder in Scandinavië, overgenomen. En in april 2008 heeft Unibet de grootste paardenrace-portal van Scandinavië, Travnet, overgenomen. Meer informatie over Unibet is te vinden op www.unibet.nl of www.unibetgroupplc.com.


Noot voor de redactie,