MIG69 maximaliseert videoadvertentie-inkomsten


ROTTERDAM, 20090115 -- Het video content management systeem MIG69 (www.mig69.com) introduceert een innovatief business model om de inkomsten voor videoadvertenties te maximaliseren. Door het syndiceren van online video advertentienetwerken en gebruik maken van een nieuw ontwikkelde advertentieselectiemethode kan MIG69 de advertentie*inkomsten voor video*uitgevers maximaliseren.

MIG69 biedt nu een breed scala aan videoadvertenties, door verschillende grote online video advertentienetwerken (o.a. Tremor Media, ScanScout and VideoStrip), met ieder hun eigen doelmarkt en kenmerken, aan elkaar te koppelen. Onzichtbaar voor de videoviewer wordt er een selectieproces gestart dat gebruik maakt van vooraf gedefinieerde netwerkprofielen, gebruikersprofielen, netwerk doelmarkten, CPM rates en advertentietypes. Dit selectieproces is er op gericht om er maximale advertentie*inkomsten te genereren.

"Met deze unieke selectiemethode kunnen we garanderen dat onze partners en klanten de inkomsten met hun videoviews kunnen maximaliseren," zegt Eric*Paul Scholten, CEO van de Minoto Interactive Media Group. Hij voegt hieraan toe dat video*uitgevers niet langer genoegen hoeven te nemen met tekstadvertenties met lage CPM rates, omdat ze onvoldoende views hebben om met advertentie netwerken in zee te gaan.

Scholten vervolgt: "Onze nieuwe methode zorgt ervoor dat onze partners en klanten zich niet hoeven in te schrijven bij advertentienetwerken; ze hoeven zelfs geen account te hebben. Door gebruik te maken van het MIG69 platform zijn ze direct verbonden met de grote jongens in deze industrie. Iets wat normaal gesproken niet mogelijk zou zijn voor een video*uitgever met 100.000 tot 250.000 videoviews per maand."

Advertentie*inkomsten niet langer regiogebonden
Een advertentienetwerk richt zich vaak op een specifieke doelmarkt en op videoviews afkomstig uit een bepaalde regio (bv. Amerika, Europa). Hierdoor zijn sommige videoviews niet geschikt voor advertenties van een bepaald netwerk. MIG69 zoekt bij deze videoviews een advertentie afkomstig van een ander advertentienetwerk die wel geschikt is. MIG69 zorgt ervoor dat alle mogelijke advertentieruimte wordt aangegrepen en maximaliseert hiermee de advertentie*inkomsten voor onze partners en klanten.

Over Minoto Interactive Media Group

MIG69 is een product van de Minoto Interactive Media Group, welke gericht is op de groeiende vraag naar video content management systemen en een manier om online video winstgevend te maken. Met MIG69 kunnen gebruikers video's uploaden, delen, monitoren en met deze video's geld verdienen. MIG69 biedt een hoge kwaliteit videostream (H.264/1700kbit) en maximaliseert advertentie*inkomsten met behulp van een uniek advertentieselectie technologie.

MIG69 demo

Voor een demo van MIG69 kunt u gebruik maken van een speciaal aangemaakt demoaccount. U bezoekt hiervoor my.mig69.com en logt vervolgens in met onderstaande gegevens: Gebruikersnaam: partners Paswoord: preview MIG69 advertentie voorbeeldcasus Om de advertentieselectiemethode te illustreren hebben we een voorbeeldcasus gemaakt, welke te downloaden is via onderstaande link:
www.mig69.com/docs/sample_case.pdf

Vergelijk MIG69 met haar concurrenten
De Minoto Interactive Media Group heeft een vergelijkingsschema gemaakt dat de eigenschappen van MIG69 vergelijkt met die van een aantal van haar concurrenten. U kunt dit schema downloaden via onderstaande link:
www.mig69.com/docs/comparison_sheet.pdf





Ingezonden persbericht