Nieuwe CEO voor ps_testware


Alain Bultink wil een succesverhaal voor alle kantoren

LEUVEN, 20090115 -- Om een frisse start voor 2009 compleet te maken heeft de raad van bestuur van ps_testware Alain Bultink aangesteld als nieuwe Chief Executive Officer. De heer Bultink vervangt hierin Nadine Pelicaen, die buiten het bedrijf haar carrière een nieuwe wending wil geven.

ps_testware is sinds 1994 actief als onafhankelijke dienstenleverancier op de markt van gestructureerd softwaretesten en softwarekwaliteit. Behalve het hoofdkantoor in België (Leuven), heeft ps_testware ook kantoren in Nederland (Doorn), Frankrijk (Lezennes) en Spanje (Barcelona) en werken 110 consultants voor het bedrijf. ps_testware levert onder meer consulting, coaching en training in verband met functionele (systeem- en acceptatie) testen, test automatisering, performantietesten en security testen.

Alain Bultink startte zijn carrière bij ps_testware als test consultant in 2001 en promoveerde 4 jaar later tot Country Manager The Netherlands. In deze functie heeft hij ps_testware in Nederland definitief op de kaart gezet als erkende en kwaliteitsvolle speler op de markt van softwaretesten. De laatste 2 jaar was de heer Bultink ook verantwoordelijk voor de marketing-activiteiten binnen de hele ps_testware groep en heeft hij in deze rol de ps_testware naamsbekendheid merkbaar verhoogd.
Als kersverse CEO plant Alain Bultink de gecontroleerde groei van het bedrijf voort te zetten met medewerkers in de diverse landen en de testkennis en diensten van ps_testware verder uit te breiden. Hij wil het succesverhaal van ps_testware Nederland herschrijven voor de afdelingen in Frankrijk en Spanje en de groei consolideren voor het hoofdkantoor in België.

De aanstelling tot CEO van Alain Bultink en het bijkomend feit dat de Country Manager voor België, Ludo Vanmunster, besloten heeft binnenkort het bedrijf te verlaten om een andere uitdaging aan te gaan, hebben een aantal gevolgen voor de organisatiestructuur binnen ps_testware.
Sales Manager Owen Sisk is aangesteld als Country Manager ad interim voor België en zal zich in deze rol vooral op sales activiteiten focussen. In Nederland zal Denis Hoogweg (op dit ogenblik Sales Manager) binnenkort Alain Bultink opvolgen als Country Manager The Netherlands en de ps_testware marketing-activiteiten zullen voortaan worden gecoördineerd door Marketing & Communications Manager Vincent Lippens.





Ingezonden persbericht