Eelco Themans volgt Sjoerd de Vries op bij ISA Training & Coaching


`ISA laat nog steviger van zich horen'

LEUSDEN, 20090115 -- ISA Training & Coaching gaat zich nog actiever profileren bij organisaties die gericht investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers. Dat is het gevolg van het aantreden van Eelco Themans als nieuwe directeur. Per 31 december nam hij 100% van de aandelen in het bedrijf over van eigenaar Sjoerd de Vries.

ISA Training & Coaching heeft een goede marktpositie in trainingen op het gebied van communicatie, klantgerichtheid, sales en management; met name in bewust gekozen marktsegmenten als Automotive, Life science, Finance en Industry. "ISA heeft een trouwe klantenportfolio en een ijzersterke naam in de markt," zegt de nieuwe eigenaar en algemeen directeur. "Het bedrijf staat dus prima op de kaart bij onze huidige klanten, maar is toe aan een volgende stap. We gaan meer aandacht besteden aan marketing en zo meer naar buiten treden. We willen nog meer laten zien wie we zijn en wat we kunnen, en zo voor nog meer organisaties van betekenis zijn," legt Themans uit. Hij is sinds 1999 actief in de markt van training & opleiding en was de afgelopen vier jaar algemeen directeur van Horizon Training & Development.

Stevige organisatie
De Vries, eigenaar sinds 1993, bouwde ISA Training & Coaching uit tot een gezonde onderneming met een stevige organisatie. In de loop der jaren ontwikkelde het bedrijf een eigen beproefde benadering van training en coaching, gericht op daadwerkelijke gedragsverandering in de praktijk. Meer informatie is te vinden op www.isatraining.nl. Overigens blijft De Vries voorlopig verbonden aan ISA Training & Coaching. Hij blijft als trainer/coach en relatiebeheerder actief voor ISA en gaat zich bezighouden met managementadvisering.