Ingezonden persbericht


Persbericht

Familie Uitbeijerse uit Waddinxveen bezoekt Bison Rally Team

Met Bison naar Le Dakar in Argentinië

De familie Uitbeijerse uit Waddinxveen vliegt op 15 januari naar Argentinië om de finish van Le Dakar 2009 mee te maken. Ze maakten de beste slagzin in de Bison Polymax wedstrijd. Op 27 december jongstleden kregen zij de prijs overhandigd.

Op 15 januari vertrekken meneer en mevrouw Uitbeijerse naar Buenos Aires om op 17 januari de finish mee te maken van de Dakar-rally die dit jaar door Argentinië en Chili trekt. Natuurlijk zijn ze daarbij speciale gast van het Bison Rally Team dat op 3 januari vanuit de Argentijnse hoofdstad vertrok.

Het Bison Rally Team neemt deel met twee speciaal geprepareerde rally auto's, zogenoemde Desert Warriors. De eerste auto wordt bestuurd door 'Mister Dakar' Kees Tijsterman met Jean Pierre Jacobs als navigator. De twee Desert Warrior wordt bestuurd Eric Steenhuisen met de Belg Kurt Keysers als navigator. Daarnaast rijden er een GINAF servicetruck en een Land Rover als snelle service auto mee.

Momenteel zijn beide Desert Warriors nog in de race; de eerste auto met Kees Tijsterman en Jean Pierre Jacobs staat zelfs in de top-50 en dat is een prima prestatie.

Met informatie over het Bison Rally Team vindt u op www.bisonrallyteam.nl

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht