Fortis Bank

Persbericht
Amsterdam, 15 januari 2009

Fortis MeesPierson verder als MeesPierson

Vanaf 15 januari 2009 zullen de private banking activiteiten van Fortis Bank Nederland officieel verder gaan onder de naam MeesPierson.

"In het kader van het separatieproces met het beursgenoteerde Fortis, valt de noodzaak tot het voeren van de merknaam Fortis weg", aldus Fred Bos, CEO MeesPierson.

"Het merk MeesPierson heeft een lange traditie en een hoge naamsbekendheid in de sector en wordt bovendien zeer gewaardeerd door onze cliënten en medewerkers. Het was dus een voor de hand liggende keuze om de naamsaanpassing door te voeren", vult Bos aan.

Fortis Bank Nederland
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
Nederland
www.fortis.nl

Perscontact:
Utrecht : +31 (0)30 226 32 19

MeesPierson maakt deel uit van Fortis Bank Nederland (HOLDING) N.V., een in Nederland gevestigde holdingmaatschappij van verschillende bedrijfsonderdelen die zich bezighouden met bancaire en financiële dienstverlening in binnen- en buitenland. De holding is actief in meer dan 20 landen.

Fortis Bank Nederland biedt particuliere, zakelijke en institutionele klanten een uitgebreid pakket producten en diensten. Het brede dienstenassortiment varieert van consumentenfinanciering en creditcards tot factoring- en trustdiensten, bedrijfs-, energie-, goederen- en scheepsfinanciering, transactiebankieren en dienstverlening op het gebied van clearing, bewaarneming en fondsadministratie, investment banking en financiële markten.