Ingezonden persbericht


Satyam stelt nieuwe auditors aan en gaat op zoek naar nieuwe CEO en CFO

Hoofddorp, 15 januari 2008 - Satyam Computer Services Ltd. (Euronext Amsterdam: SAYE, NYSE: SAY) heeft Deloitte en KPMG aangesteld als onafhankelijke auditors om de Raad van Bestuur te helpen bij de herziening van de boekhouding.

Daarnaast maakt de Raad van Bestuur bekend gestart te zijn met de procedure om kandidaten aan te trekken voor de functies van Chief Executive Officer en Chief Financial Officer van Satyam. Deze kandidaten zullen de plaats innemen van de ontslagnemende Rama Raju, voormalig Chief Executive Officer van Satyam en Srinivas Vadlamani, voormalig Chief Financial Officer van Satyam.

###
Over Satyam
Satyam Computer Services Ltd. (Euronext Amsterdam: SAYE, NYSE: SAY) is een wereldwijde dienstverlener op het gebied van advies en IT. Het bedrijf levert diensten op het gebied van advies, systeemintegratie en outsourcing aan klanten in twintig* verschillende sectoren in 65* landen, waaronder Nederland, België en Luxemburg. Satyam beschikt over een brede, functionele expertise, hoogwaardige technologische kennis en een wereldwijd delivery-model om bedrijven te helpen bij het optimaal inrichten van hun belangrijkste processen en hun prestaties te verhogen. Bij Satyam werken 52.865* professionals op het gebied van engineering, productontwikkeling, supply chain management, CRM, BPM, BI, enterprise integration en infrastructuurbeheer. Satyam bedient 690* klanten vanuit zijn Development Centres in de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, het Verenigd Koninkrijk, Hongarije, Egypte, de Verenigde Arabische Emiraten, India, China, Maleisië, Singapore en Australië. Van deze klanten behoren 185 klanten tot de Fortune® 500.