Politie Zeeland

W-96-2009 Overval op woning, Middelburg
Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar de overval op een woning die donderdagavond rond 23.45 uur plaatsvond.
Rond 23.45 uur donderdagavond werd er aangebeld bij de woning aan de Oosterscheldestraat in Middelburg. Toen de bewoner opendeed drongen drie onbekende personen de woning binnen.
De bewoner werd terug de woning in geduwd. Omdat deze zich hevig verzette sloeg het drietal even later op de vlucht. Door de politie is nog dezelfde avond/nacht een buurtonderzoek ingesteld.

Z-97-2009 Diefstal uit woning, Terneuzen
Tussen woensdagmiddag 15.45 uur en woensdagavond 20.00 uur is er ingebroken in een woning aan de Bellamystraat in Terneuzen.
Uit de woning zijn sieraden en computerapparatuur met onbekende waarde weggenomen. Er is een deur opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

W-98-2009 Diefstal uit bedrijf, Middelburg
Tussen woensdagavond 22.00 uur en donderdagochtend 08.00 uur is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Noordweg in Middelburg.
Uit het pand zijn gereedschappen met onbekende waarde weggenomen. Er is een raam opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

Z-99-2009 Rijden onder invloed, Goes
In de nacht van woensdag op donderdag rond 02.10 uur is een 38-jarige automobilist uit Goes, aan de Europalaan in Goes aangehouden wegens rijden onder invloed.
D eman was al eerder die nacht, toen uit dronken over de Lombardstraat in Goes liep, door agenten aangesproken en gewaarschuwd niet in een auto te gaan rijden.
Toen de agenten hem even later toch zagen rijden werd hij aangehouden.
De man weigerde mee te werken aan de ademanalyse. Hierop is zijn rijbewijs ingevorderd.