Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

El en Ben - The Musical!

VOORSTELLING: El en Ben - The Musical!
LOCATIE: Theater De Laagte, Henegouwselaan 2, 1181 CW te Amstelveen
DATUM: 15 t/m 18 januari 2009
AANVANG: 20.30 uur
ENTREE: E 10,=
RESERVEREN: 06-516 40 190, cindyvanrijswijk@wanadoo.nl
WEBSITE: www.spotvogels.bravehost.com

Een musical over een bruin café, zomaar ergens in Nederland door een Amstelveense toneelgroep, kan dat? Wel als die toneelgroep Spotvogels is. Als de tekst van de Haarlemse schrijver Jos Ahlers, de choreografie in handen van Saskia Verkijk is en als de regie wordt gedaan door Marcel Kragt. Dan kan dat!
Het verhaal is simpel, zoals dat hoort bij een musical; de cafébezoekers zitten noodgedwongen vast in hun favoriete kroeg. Al zingend en dansend slaan de gasten zich door deze zware avond heen, terwijl de uitbaatster El terloops een verschrikkelijke ontboezeming doet. Nou ja, verschrikkelijk. Alles in perspectief natuurlijk, of toch niet?
De hele spelersgroep van Spotvogels is in deze musical te zien en te horen. Op zich is dat niets nieuws, alleen de manier waarop wel! "El en Ben - The Musical!" staat garant voor een avondje ongeremd genieten.

Toneelgroep Spotvogels bestaat uit een groep enthousiaste amateurs en een al even enthousiaste, professionele regisseur. De groep is in Amstelveen en omstreken bekend van meerdere succesvolle producties waaronder "Na de regen", "Koerskmonologen II" en "De Jodenverraadsters". Voor de twee laatst genoemde producties heeft zij op het ACA-festival in de Engelenbak te Amsterdam in 2007 respectievelijk in 2008 de publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

Spel: Alexandra de Bruijn, Saskia de Bruijn, Fleur Flohil, Daan Hafkamp, Jan Koers,
Wim Kok (gastrol), Peter Lichtenveldt, Doreen Oolbekkink, Marijtje Overduin, Hans Paape, Anna Pool, Lidy Rozemeijer, Masja Rozemeijer, Cindy van Rijswijk, Ton Sloep, Mathilde de Voogd, Camille Welie.

Tekst: Jos Ahlers
Regie: Marcel Kragt
Choreografie: Saskia Verkijk
Decor: Ton Sloep



Ingezonden persbericht