Ingezonden persbericht

Industrieel erfgoed verdient meer aandacht. BOEi heeft daarom, met steun van de BankGiro Loterij, een commercial laten ontwikkelen. Vanaf 14 januari wordt deze commercial 3 weken lang uitgezonden tijdens Ster & Cultuur. In onze ogen een mooie manier om aan een breed publiek te laten zien dat er toekomst zit in oude fabrieken.

BOEi in Ster & Cultuur

Vanaf 14 januari is BOEi te zien in de Ster & Cultuurblokken op Nederland 1, 2 en 3. Met steun van de BankGiro Loterij heeft BOEi zendtijd kunnen inkopen voor een reeks commercials. Oude fabrieken vertellen ons over het leven van toen - en geven hun omgeving een eigen geschiedenis en identiteit. Met de spots wil BOEi laten zien dat industrieel erfgoed niet alleen het verleden is, maar ook de toekomst heeft. Met een nieuwe bestemming, als restaurant, museum of als theater. Kortom: kom en belééf die nieuwe toekomst!

Wilt u de spot ook eens bekijken? Op onze website vindt u het uitzendschema: http://www.boei.nl/paginas/view/46

Een project bezoeken kan natuurlijk ook: op onze website vindt u hierover meer informatie.

BOEi zoekt freelancers

Voor onder meer de nieuwe loot aan de BOEi-stam, Boerderij en Landschap, en groeiende activiteiten zoekt BOEi freelancers die als projectleider kunnen optreden. Ervaring met herbestemmingsprojecten is een vereiste. Enthousiasme over de betekenis van erfgoed is een pré. Jongleren met excelsheets en juridische documenten moet je gemakkelijk afgaan. Het bij elkaar brengen van partijen, eigenaren, politiek en kandidaatgebruikers, is je lust en je leven. Kennis van de vastgoedmarkt hoort er bij. Ben jij deze ''duizendpoot met een missie'' mail dan je CV of bedrijfsprofiel met motivatie naar info@BOEi.nl.



Ingezonden persbericht