Gemeente Sint-Oedenrode


Laatste wijziging op: 12 januari 2009

Officiële ingebruikname camerabeveiliging bedrijventerreinen Sint-Oedenrode

Vrijdag 16 januari 2009 om 14.00 uur worden de toegangsborden op de bedrijventerreinen Nijnsel en De Kampen onthuld. Daarmee is de camerabeveiliging van de bedrijventerreinen Nijnsel en De Kampen in de gemeente Sint-Oedenrode officieel in gebruik. De onthulling zal worden verricht door wethouder R. Dekkers van de gemeente Sint-Oedenrode.

De camerabeveiliging is binnen een krappe tijdsplanning aangelegd door Van der Vleuten Electrotechniek in Nijnsel. De Stichting Bedrijventerreinen Nijnsel en De Kampen, opgericht door bedrijvenvereniging BBN+K, behartigt namens de ondernemers o.a. de zakelijke aspecten van de beveiliging. Er zijn concrete afspraken gemaakt over de werkwijze en opvolging bij een incident op de bedrijventerreinen. Hierbij is ASG- Security Services uit Sint-Oedenrode ingeschakeld.

Aan de Stichting Bedrijventerreinen Nijnsel en De Kampen neemt meer dan 90% van de bedrijven deel. Dit project is een uitstekend voorbeeld waartoe de samenwerking van het bedrijfsleven met de gemeente kan leiden. De beveiliging van bedrijventerreinen is van belang voor ondernemers, maar ook het algemeen maatschappelijk belang is hiermee gediend. De stichting streeft ernaar, ook bij eventuele toekomstige projecten, om alle bedrijven te laten deelnemen aan de camerabeveiliging.
Burgemeester Wernerplein 1 5492 GD Sint-Oedenrode tel: 0413-481911 e-mail: info@sint-oedenrode.nl