Gemeente Coevorden

Wachtlijst rondleidingen Kasteel en Gouverneurshuis

Wie nog in aanmerking wil komen voor een rondleiding door het Kasteel en Gouverneurshuis kan zich op een wachtlijst laten zetten. Op dit moment zitten al deze rondleidingen vol.

In het najaar van 2008 startte de verbouw van het Kasteel en het Gouverneurshuis. Deze panden vormen straks het nieuwe Châteauhotel Coevorden. Tijdens de verbouwing organiseert Gemeente Coevorden samen met Jos Wijland, de eigenaar van het toekomstige hotel, meerdere rondleidingen door de twee gebouwen.

Voor wie precies wil weten hoe het Châteauhotel eruit gaat zien, is zo'n rondleiding een uitgelezen kans. Jos Wijland licht de plannen voor de gebouwen uitgebreid toe en laat zien hoe de werkzaamheden vorderen. Aangezien alle rondleidingen op dit moment al vol zitten, kunt u zich bij het Informatiecentrum Coevorden Beweegt op de wachtlijst laten zetten. Bij voldoende belangstelling worden er extra rondleidingen georganiseerd en krijgen de mensen op de wachtlijst voorrang. Mochten er bij de huidige deelnemers nog mensen afvallen, dan krijgen de mensen op de wachtlijst dit als eerste te horen. Meldt u zich dus rustig nog aan als belangstellende.

Aanmelden kan in het Informatiecentrum Coevorden Beweegt in het Kasteel in Coevorden, telefoon 0524-598758. Per email: info@coevordenbeweegt.nl. Het informatiecentrum is geopend op woensdag en donderdag van 13.00 tot 17.30 uur en vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.