Gemeente Helmond


Beloning voor tip autovernielingen

1000 euro voor de tip die leidt tot aanhouding van daders vernielingen tientallen auto's in Helmond Noord.

De politie en de gemeente Helmond is er alles aan gelegen om een serie vernielingen aan auto's in Helmond-Noord op te lossen. Daarom is een beloning van 1000 euro uitgeloofd voor de tip die leidt tot de aanhouding van de vandalen die in de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 januari enkele tientallen auto's vernielden in Helmond-Noord.

Vernielingen

Daarbij werden ruiten ingeslagen, spiegels vernield en in enkele gevallen werden ook goederen uit de wagens meegenomen. Onderzoek van de politie heeft tot dusver nog niet geleid tot aanhoudingen. De impact van de reeks vernielingen in de betreffende wijk is nog altijd zeer groot. Daarom is besloten tot deze bijzondere stap. Tot nu toe hebben enkele tientallen mensen zich gemeld op het politiebureau om aangifte te doen van vernieling en/of diefstal.

Weet u meer?

De politie roept mensen die dat niet hebben gedaan op, om zich alsnog te melden. Aangifte doen via internet is ook mogelijk. Ook mensen die in de nacht van vrijdag op zaterdag de vernielingen hebben gezien of iets dat er mogelijk mee te maken heeft, kunnen zich melden bij de politie. Dat kan ook via de telefoon op 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.