Nederlandse Tafeltennisbond

Nederlandse Kampioenschappen Dames en Heren B - C - D. In het weekend van 24/25 januari staan de sporthallen Piushof weer in het teken van tafeltennis.

Amper een maand na 2 dagen NJM en een paar uitstapjes naar Nijmegen, Sneek en Harkstede worden de blauwe Butterfly tafels, weer richting Panningen gebracht. Dit keer zijn het de verenigingen Helden'67 en Panningen'74 die samen de organisatie verzorgen. Onder leiding van vader en zoon Wiel en Willy Schers.
De NK-D blijkt het succes van vorig jaar voort te zetten. Er zijn zoveel inschrijvingen, dat enkele poules in de speelzaal van ttv Panningen moeten worden gespeeld. Deze spelers worden verzocht om zich eerst in de grote sporthal te melden. Na de poules in het enkelspel zullen zij hun wedstrijden weer in de grote hal voortzetten. De finalisten van de NK-C op zaterdag, kunnen ook nog meedoen aan de NK-B op zondag. Wie een dagje passief van tafeltennis wil genieten, is welkom op de tribune op Piushof 137 in Panningen, telefoon 077-3072998. De wedstrijden beginnen op beide dagen om 9.30 uur en de finales gaan om 18.30 van start.
De contactpersonen van de verenigingen ontvangen de indelingen en een schrijven met belangrijke `weetjes'. De indelingen zijn ook op deze web-site te vinden. Ga daarvoor gewoon naar het kopje `Indelingen'. In de geplaatste indelingen kunnen eventueel nog wijzigingen komen, bij onverhoopte verhindering, waarvan de organisatie graag snel bericht ontvangt op 077-3072721.

Bij de NK-B hebben meer dames (61) ingeschreven dan heren (53). De NK-C telt 53 dames- en 68 heren-deelnemers.
De heren D spant de kroon met 113 liefhebbers, tegenover 36 dames. Bij dit toernooi zijn aangepaste regels van toepassing voor de deelname van jeugdspelers.