Gemeente Hilversum

Speelman en Speelman met Thuis in Theater Gooiland

16 januari 2009

Aanvang 20.15 uur.

THUIS is het tweede muzikaal cabaretprogramma van de broers Daan en Joost Speelman, in theaterland beter bekend als; Speelman & Speelman. In hun nieuwe programma zoeken ze uit wat thuis voor hen betekent en dat gaat gepaard met absurde scènes, pittige crosstalks en verrassende liedjes.

In THUIS komt één van de broers terug van een lange wereldreis. Totaal vervreemd en onherkenbaar voor zijn broer die in de steek gelaten is en alle herinneringen aan hem heeft uitgewist. Hoe moet hij bewijzen aan zijn broer wie hij is? En hoe moet hij zich ooit weer thuis gaan voelen?

Daan en Joost werden in 2005 tweede in de finale van het Amsterdams kleinkunstfestival. Hun cabaretprogramma `Niet over één spoor' was een eerste stap in de theaterwereld. Met hun fysieke en muzikale kwaliteiten namen de broers het publiek mee in hun belevingswereld. Verrassende scènes werden afgewisseld met mooie en ook grappige liedjes. En dat die liedjes goed zijn wordt bewezen door het feit dat ze die nummers ook met band spelen en wel in het voorprogramma van De Dijk: zowel in Paradiso als Ahoy!

Toegang: EUR 17,00

Adres
Theater Gooiland, Emmastraat 2, 1211 NG Hilversum