Ingezonden persbericht


Persbericht: Apeldoorner.COM organiseert zesde maal Plugged

Vrijdagavond 16 januari 2009 organiseert Apeldoorner.COM voor de zesde maal het muziekevenement Plugged voor jongeren in Poppodium Gigant. Wederom zullen zes bands strijden om de winst. De deelnemers zijn de bands en formaties Sgt. Pepper, Nagging Neighbours, Sanchez, Kamertuig, Icarus Wings en Beermace. Een frisse mix van diverse genres en allemaal Apeldoornse jongeren. De winnaar gaat er met een aantal leuke prijzen vandoor, zoals een door een kunstenaar bespoten gitaar, optreden in de Melkweg en een interview met De Stentor. De overige deelnemers ontvangen troostprijzen in de vorm van tegoedbonnen te besteden bij Plato Music.

In het voorprogramma staat de hiphopformatie G-Clan gevolgd door de band Surreal. De jury bestaat uit Marc Kluijver, Juul Beerda en Tim Scholten. Tijdens het juryberaad zal het duo Susanne van Rijn en Rogier de Vries onder de naam Chopitos een optreden verzorgen. DJ Ovis en DJ Row Sunshine zorgen voor de beats en de avond wordt gepresenteerd door Olivier Deriga.

Plugged wordt voor de derde maal in samenwerking met het landelijk platform Dutch Delight georganiseerd. Voorafgaand aan Plugged vindt vanaf 17.00 uur de culturele borrel APLDrink plaats in Gigant Café. Plugged is toegankelijk voor alle leeftijden en legitimatie is verplicht. De deur is open vanaf 19.00 uur. Het eerste voorprogramma start om 19.30 uur. Een kaartje kost 6 euro in de voorverkoop en 7 euro aan de deur.