Ingezonden persbericht


Persbericht: Voorbereidingen zesde editie Plugged! in volle gang

Datum: 1 november 2008

Vrijdagavond 16 januari 2009 vindt voor de zesde keer het muziekevenement voor jongeren Plugged! meets Dutch Delight plaats in Gigant, georganiseerd door jongerenplatform Apeldoorner.COM.

Nieuwe presentator

Jongerenplatform Apeldoorner.COM is druk op zoek naar een nieuwe presentator of presentatrice. Iemand met een vlotte babbel die zonder enige moeite een evenement aan elkaar praat. Zoals bekend is onze presentator Vilmos Pluim, die er vanaf het eerste uur bij was en bij elk Apeldoorner.COM-evenement op het podium stond, in augustus helaas overleden. Vilmos is onvervangbaar, maar Plugged heeft een presentator nodig. Niet alleen Plugged, ook het TV-programma OnStream. Daarom zijn we op zoek naar iemand waarbij het presenteren net zo makkelijk af gaat zoals dat bij Vilmos ging. We zoeken iemand met humor, passie en enthousiasme. Iemand die wel net als Vilmos zichzelf is op het podium en dat ook uitstraalt. Vijf edities stond Vilmos in de meest lachwekkende outfits op het podium. De afgelopen weken was het mogelijk om je in te schrijven voor de functie van presentator. Diverse reacties zijn inmiddels binnen gekomen. Op zeer korte termijn zullen audities gehouden worden.

Optredens

Zes bands of acts maken weer kans om deel te nemen aan Plugged. Zowel rock- pop- als hiphopformaties kunnen zich inschrijven en maken kans op deelname. Bands met belangstelling kunnen een e-mail sturen naar plugged@apeldoorner.com met contactgegevens, namen, leeftijden, formatie, foto en een demo. Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 19 december.

Voorprogramma

Voor het voorprogramma zijn we eveneens op zoek naar een leuke band. Hiervoor geldt hetzelfde. Stuur een e-mail naar plugged@apeldoorner.com met als onderwerp voorprogramma en alle bovengenoemde informatie.

16 januari 2009

Verder is de organisatie druk met het zoeken naar juryleden en prijzen voor de winnaars.

Natuurlijk staan we komende editie even stil bij Vilmos. Plugged was een podium waar Vilmos zich helemaal thuis voelde. Plugged was ondermeer het decor van het aanbieden van een petitie aan het college van B. en W. waarin gepleit werd voor meer oefenruimte voor bands, de release van 055 Magazine, het jongerenblad van Apeldoorn en de viering van het twee-jarig bestaan van Apeldoorner.COM gepaard met de presentatie van het gelijknamige boekje. Zowel het evenement Plugged (cultuur) als de organisator, jongerenplatform Apeldoorner.COM (media) zijn genomineerd voor het Heldengala 2008 (www.heldengala.nl). Deur open 19.30 uur. Aanvang 20.00. Een kaartje in de voorverkoop kost zes euro. Aan de deur de avond zelf een euro meer.

Meer informatie

Apeldoorner.COM: http://www.tombrands.nl/Apeldoorner.html

Plugged 1e keer: http://www.tombrands.nl/Apeldoornerplugged.html

Plugged 2e keer: http://www.tombrands.nl/Apeldoornerplugged2.html

Plugged 3e keer: http://www.tombrands.nl/Apeldoornerplugged3.html

Plugged 4e keer: http://www.tombrands.nl/Apeldoornerpluggedmeetsdutchdelight.html

Plugged 5e keer: http://www.tombrands.nl/Apeldoornerpluggedmeetsdutchdelight2.html

Neem voor meer informatie contact op met Apeldoorner.COM

Jongerenplatform Apeldoorner.COM
http://www.apeldoorner.com

T | 06 42 46 46 79
@ | tombrands@apeldoorner.com
I | http://www.tombrands.nl


---- --