Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Datum
6 januari 2009

Seizoenstart Clownschool Buus
Clowning op hoog niveau met Jango Edwards

Masterclass met Jango Edwards
Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 17 januari start het nieuwe clownseizoen bij Clownschool Buus met een driedaagse workshop voor gevorderde clowns met meesterclown Jango Edwards! Deze Amerikaanse clown en entertainer heeft zijn leven gewijd aan de kunst van de clown. Het is voor hem geen baan maar een levensstijl, een komische religie waarin hij aandacht vraagt voor de Kerk van de Grijns. In zijn optredens combineert hij traditionele clowning met culturele en politieke verwijzingen. Zijn internationaal vermaarde "Festival of Fools" werd 's werelds eerste clown conventie, een jaarlijkse bijeenkomst waar de geheimen van de clown werden uitgewisseld. De drie-daagse workshop 'Clown & Fool' staat in het teken van de clowntheorie zoals die door Jango Edwards werd ontwikkeld.

Masterclass Jango Edwards
3-daagse workshop 'Clown & Fool' & Clowntheorie (Engels gesproken) 16 t/m 18 januari * inschrijven vóór 10 januari
E 265,- zonder en E 175,- met Delftpas en Rotterdampas

Workshops voor starters
Clownschool Buus heeft de komende maanden een aantal workshopdagen voor starters gepland, voor clowns zonder ervaring! Onder leiding van een ervaren docent leer je in een 5 uur durende workshop de basis van het clowning.

7 februari clowning voor starters - Reint Laan (5 uur) 7 maart clowning voor starters - Hans Koops (5 uur) 4 april clowning voor starters - Ruut v. Hooft (5 uur) E 50,- zonder en E 35,- met Delftpas en Rotterdampas

Workshopweekends voor clowns met ervaring
Voor meer ervaren clowns zijn er In de maanden februari tot mei een aantal weekendworkshops. In de intensieve workshops wordt gewerkt met docenten als Martin Forget, Joke Duif, Reint Laan, Loes Hegger, Fransje van Luin, Hans Koops en Ruut van Hooft. Er wordt voortgeborduurd op vaardigheden die je al hebt. Elk weekend heeft een speciaal thema. Een combinatie van weekends geeft uiteraard een verdere verdieping. Kosten bedragen E 175,- zonder en E 115,- met Delftpas en Rotterdampas Kijk voor de data op de website.

Kijk op www.nyama.nl of www.clownschoolbuus.nl voor meer informatie en het volledige programma! Aanmelden kan via e-mail buus@nyama.nl of telefonisch op 015-2144081

EINDE PERSBERICHT
-----------------------

KANTOOR
Rotterdamseweg 270
2628 AT Delft

Telefoon
015-214 40 81
06-1441 17 57

Email
info@nyama.nl

Web
www.nyama.nl


---- --