Ingezonden persbericht


Published: 04:02 16.01.2009 GMT /HUGIN /Source: Thunderbird Resorts Inc. /NYS: TBI /ISIN: VGG885761061

Thunderbird Resorts Inc.: President schenkt aandelen aan familie trustfonds

PANAMA CITY, REPUBLIC OF PANAMA--(Marketwire - January 15, 2009) - Thunderbird Resorts Inc. (CNSX: TBI.U)(FRANKFURT: 4TR)(EURONEXT: TBIRD) rapporteerde vandaag dat Jack R. Mitchell, President en CEO, het economisch eigenaarschap van 268.484 gewone aandelen van het Bedrijf die zijn eigendom zijn, op 8 januari 2009 heeft overgedragen (ca. 1% van de uitstaande gewone aandelen) aan een familie trustfonds. Het doel van de overdracht is familiale planning. Na de overdracht is de familiale trust eigenaar van 868.484 gewone aandelen, dit is 4% van de uitstaande gewone aandelen. Zoals eerder vermeld, had Mr. Mitchel 600.000 gewone aandelen in zijn naam overgedragen naar hetzelfde trustfonds in 2008.

Thunderbird Resorts spitst zich toe de meest succesrijke recreationele bouwmeester en operator te zijn in ieder van onze markten door reële waarde te creëren voor de gemeenschap, onze werknemers en aandeelhouders. We bereiken deze doestelling door de klanten dynamische, thematische en geïntegreerde restor venues met casino's aan te bieden. Bijkomende informatie over het Bedrijf is beschikbaar op de website op www.thunderbirdresorts.com.

Waarschuwing: Dit communiqué bevat een aantal vooruitblikkende verklaringen binnen de betekenis van de effectenwetgeving en reglementering van uiteenlopende internationale, federale en staat rechtsgebieden. Alle verklaringen, andere dan verklaringen van historische feiten, die hierin vervat zijn, inclusief maar zonder beperking, verklaringen met betrekking tot potentiële inkomsten en toekomstplannen en doelstellingen van het Bedrijf zijn vooruitblikkende verklaringen die een risico en onzekerheden inhouden. Er kunnen geen garanties geboden worden over de nauwkeurigheid van dergelijke verklaringen en de effectieve resultaten kunnen materieel verschillen dan de resultaten verwacht in dergelijke verklaringen. Belangrijke factoren die ertoe kunnen leiden dat de effectieve resultaten materieel verschillen van de vooruitblikkende verklaringen van het Bedrijf omvatten concurrentiële druk, ongunstige wijzigingen in de regulerende structuren en algemene risico's verbonden met de bedrijfsvoering. Deze worden allen bekend gemaakt onder de kop "Risicofactoren" en op andere locaties in de documentatie van het Bedrijf die op regelmatige basis ingediend wordt bij het CNSX en andere regulerende autoriteiten.

Contactpersonen:
Thunderbird Resorts Inc.
Kevin McDonald
Investor Relations
(858) 668-2503
E-mail: kevin.mcdonald@thunderbirdresorts.com

Thunderbird Resorts Inc.
Michael G. Fox
Chief Financial Officer
E-mail: info@thunderbirdresorts.com
Website: www.thunderbirdresorts.com

This announcement is originally distributed by Hugin. The issuer is solely responsible for the content of this announcement.

For address modifications:
Tel.: +49 (0) 341-2 24 56-30 or medialists@huginonline.com