Groot singlesfeest in de werfkelders van hartje Utrecht


Knuz & Klik nieuwjaarsfeest: 16 januari in Utrechtse Club Arena

BEVERWIJK, 20090107 -- De twee grootste gratis datingsites van Nederland, RelatieKlik.nl en Knuz.nl, organiseren een singlesfeest diep in de werfkelders van Club Arena, dat onder het karakteristiek stadhuis van Utrecht zetelt. Met vier verschillende zalen is het de ideale locatie om de variëteit aan feestende singles vanuit het hele land te herbergen. Iedereen boven de 18 is welkom. Verwacht wordt dat vooral singles in de leeftijdsgroep tussen 30 en 55 aanwezig zullen zijn. De verschillende zalen zorgen voor afwisseling: rustige lounge, opzwepende house, vrolijke en relaxte noten van de huisdeejay en Zuid-Amerikaanse klanken met salsaworkshop voor de liefhebber. Voor elk wat wils.

Het initiatief komt van de beheerders van beide datingsites, Koen Kastermans en Marcelino Lopez. Kastermans: "Na het enthousiasme over ons vorige feest en talloze aanvragen van leden om weer een evenement te organiseren hebben we al snel besloten om weer een leuk feestje te geven. Contact maken via internet is leuk en handig, maar voor sommige enthousiastelingen blijkbaar niet genoeg. Met een database van 120.000 actieve singles kun je er zeker van zijn dat een groot aantal van hen wat graag achter de computer vandaan komt om de bloemetjes eens buiten te zetten. Ook niet-leden zijn trouwens van harte welkom. We verwachten zo'n 500 singles in de leeftijd van 30 tot 55 jaar. Vooral voor deze leeftijdsgroep is internet en bijbehorende singlesfeesten een goede manier om gelijkgezinden te ontmoeten. Naarmate je na je studieperiode in een vaste dagelijkse structuur terechtkomt en de mensen in je omgeving meer en meer gesetteld raken, kom je over het algemeen ook minder snel nieuwe alleenstaanden tegen."

"Wie trouwens bang is dat singlesfeesten een grote vleeskeuring blijken, kan gerust zijn" aldus Lopez. "Het verbaasde ons aanvankelijk ook, maar op alle singlesfeesten die wij hebben meegemaakt heerste een ontspannen sfeer. Mensen staan heus niet met strakke blik op de uitkijk naar een partner of date. Het uitwisselen van je ervaringen als single zorgt vaak al voor een lach der herkenning en een hoop gezelligheid. Het schept een soort band die je misschien niet in een willekeurige club hebt. En als daar een echte date uit voortkomt dan is dat mooi meegenomen."

Ben je alleenstaand en wil je de sfeer proeven?

Knuz & Klik Nieuwjaarsfeest 16 januari 2009
Club Arena, Stadhuisbrug 3 te Utrecht
4 zalen: trance/house, lounge, salsa, latin music & salsaworkshop
Entree: 12,50 voorverkoop via de site (15 euro aan de deur)
Tijd: 22:00 tot 04:00
Meer informatie vind je op
www.relatieklik.nl/singlesfeest/
info@relatieklik.nl