Open Dag bij ZON Instituut, School voor Holistische Ontwikkeling


Ervaar kracht en verbondenheid door holisme als perspectief

ROTTERDAM, 20090107 -- Holisme biedt een perspectief waarin de mens zichtbaar wordt in zijn verbondenheid met de wereld, de ander en zichzelf. Leven en werken vanuit holistisch perspectief schept ruimte voor heldere communicatie, een essentiële voorwaarde voor samenwerken en samenleven. Op vrijdag 16 januari houdt ZON Instituut Open Dag.

ZON Instituut biedt trainingen, workshops en opleidingen waarin holisme als perspectief centraal staan. Deelnemers leren hoe zij holisme in hun werk en leven kunnen toepassen door bijvoorbeeld SIWEB, een holistisch analyse-instrument, eeuwenoude healingtechnieken, massage en creativiteit. Zienswijzen en instrumenten gericht op Holistisch Werken met Kinderen, Jeugd en Jongeren.

Op vrijdag 16 januari houdt ZON Instituut Open Dag voor iedereen die meer wil weten over holisme en hoe dit van waarde kan zijn in de eigen beroepspraktijk en in het dagelijks leven. Een dag om zelf te ervaren en te ontdekken met een lezing SIWEB, een proefles Adembewustwording en meer.

De Open Dag vindt plaats in Centrum DJOJ te Rotterdam van 10.00 - 16.00 uur. Meer informatie: www.zoninstituut.nl.





Ingezonden persbericht