Wildthout Hotel & Restaurant (Ommen) investeert in nieuwe keuken


Toenemende vraag van keuken vroeg om investering

OMMEN, 20090116 -- Nadat het Hotel & Restaurant vanaf 31 april 2008 open is hebben de eigenaren Bonnie en Wim Wildeboer - op 't Holt besloten door te investeren, namelijk in de keuken.

Verbouwing
In de 2e week van januari is de oude vloer verwijderd en is er een vloer gelegd van Ommer bedrijfsvloeren. Vooral qua schoonmaak en veiligheid was dit voor de eigenaren de beste keuze.
Verder is er geïnvesteerd in een nieuw uitgifte systeem en een gekoeld voorbereidingsdeel.
"Voor de keukenapparatuur was Hammy Fietje voor ons de beste partij. Zij hebben veel ervaring in maatwerk. Dat was voor ons erg belangrijk omdat het om een bestaande keuken ging die omgebouwd moest worden. Veel tijd voor verbouwing hadden we ook niet, het moest in een week klaar zijn om de geboekte diners op vrijdag te kunnen verzorgen" legt Wim Wildeboer uit. Landhout heeft voor de verbouwing het bouwtechnische deel op zich genomen. "Tot volle tevredenheid" volgens Wim Wildeboer



Noodzakelijk
De verbouwing kon ook niet langer uitgesteld worden, veel gasten uit de omgeving beginnen Wildthout Hotel & Restaurant goed te vinden. Voor het a la carte restaurant, maar ook voor de zakelijke gast die steeds vaker een vergadering of seminar boekt. " We zijn nog geen jaar bezig, maar zijn erg tevreden over de toeloop richting ons bedrijf, deze keukenverbouwing heeft er voor gezorgd dat we efficiënt meer gasten kunnen ontvangen in ons Hotel & Restaurant" verklaard Bonnie Wildeboer. "We zijn weer een grote stap verder om Wildthout verder op de kaart te zetten."





Ingezonden persbericht