Samenwerking tussen Naupar en ZOOVER


LELYSTAD, 20090116 -- NAUPAR nautische partners is trots op haar samenwerking met ZOOVER. Vanaf nu kunnen vakantiegangers op deze beoordelingsite hun onafhankelijke beoordelingen over zeilschepen achterlaten.

De ZOOVER-websites zijn met jaarlijks 35 miljoen bezoekers de meest bezochte sites binnen de reisbranche in Nederland. Door het brede aanbod van traditionele zeilschepen van NAUPAR heeft ZOOVER besloten een aparte categorie zeilschepen aan te maken. Daarmee begint de NAUPAR-fusie van 2008 haar vruchten af te werpen


"Onze trouwe reizigers, maar ook nieuwe potentiële klanten oriënteren zich steeds vaker op genoemde portals. Men laat zich leiden door belevingen en ervaringen van andere reizigers.".Aan het woord is Pouwel Slurink, directeur van NAUPAR. Hij is enorm trots dat zijn schepen als eerste bij ZOOVER te vinden zijn. "Belangrijk voor ons is betrouwbaarheid, meer inhoudelijke bekendheid, de vindbaarheid en positionering als alternatief voor andere vakantieaccommodaties. Hoe meer reacties, hoe beter. Klanten worden sneller op nieuwe ideeën gebracht waardoor wij beter bekend worden bij het grote publiek. "En onze zeilschepen raken eerder bekend als alternatief voor een andere vakantie in bijvoorbeeld een hotel of vakantiehuisje". NAUPAR verwacht veel van de aanwezigheid van de traditionele zeilschepen op de site van ZOOVER.





Ingezonden persbericht