Twee Cedeo-erkenningen voor Broekhuis Training


Broekhuis blinkt uit door kwaliteit en maatwerk

UTRECHT, 20090116 -- Bedrijven die opleidingen en trainingen afnemen bij Broekhuis Training blijken tevreden of zeer tevreden. De adviseur van Cedeo, de onafhankelijke keuringsinstantie voor de kwaliteit van human resources dienstverleners, is het met hun oordeel eens. Vandaar dat Broekhuis Training twee Cedeo-erkenningen ontving: voor haar maatwerk IT-opleidingen en open IT-opleidingen.

Cedeo helpt inkopers van opleidingen het kaf van het koren te scheiden. Er zijn in Nederland zo'n 8.500 commerciële opleidingsinstituten die bedrijfsopleidingen aanbieden. Wie moet kiezen uit dat aanbod, heeft baat bij een objectief keurmerk: de Cedeo-erkenning.
Als een instituut door minimaal 80% van zijn klanten uitdrukkelijk positief (`tevreden' of `zeer tevreden') wordt beoordeeld, komt het in aanmerking voor zo'n erkenning. Daarbij moet de aanbieder voldoen aan objectieve eisen. Een Cedeo-erkenning geldt twee jaar.

Hoge scores
Broekhuis Training scoort hoog in het klanttevredenheidsonderzoek van Cedeo. De tevredenheidsscore voor maatwerk-opleidingen is 96%, voor open-rooster-opleidingen zelfs 96,6%.
Klanten zijn met name erg te spreken over de kwaliteit (van uitvoering, opleiders en trainingsmateriaal) en de flexibiliteit van het trainingsinstituut. De adviseur van Cedeo roemt het lesmateriaal, dat modulair is opgebouwd en niet het softwareproduct maar de leerbehoefte van de deelnemer als uitgangspunt neemt. Het lesmateriaal wordt door Broekhuis zelf ontwikkeld en uitgegeven.

Maatwerk
Opvallend is de grote waardering voor de flexibiliteit van Broekhuis en de mate waarin maatwerk wordt geleverd. In open opleidingen is er zowel in het individuele traject als in de klassikale vorm voldoende aandacht voor elke individuele deelnemer.
Dat geldt ook voor de maatwerk bedrijfsopleidingen. "De niveauverschillen in zulke groepen zijn vaak behoorlijk. Broekhuis is volgens ons één van de weinige instituten die daarvan toch een goede maatwerkopleiding kan maken", is een commentaar uit het onderzoek.

Missie
"We zijn trots op de Cedeo-erkenningen", reageert directeur Pita van Arkel. "Ze tonen aan dat we een van de beste IT-opleiders in Nederland zijn. In het bijzonder ben ik blij met de waardering van onze klanten voor het maatwerk en onze flexibiliteit. Daaruit blijkt dat we slagen in onze missie. Broekhuis wil bijdragen aan de kennisontwikkeling van medewerkers, waardoor organisaties werkelijk verbeterd kunnen worden. Onze koers wordt bevestigd nu uit het onderzoek blijkt dat onze klanten vinden dat onze opleidingen effectief zijn en toegesneden op hun organisatie."


Broekhuis Training Groep





Ingezonden persbericht