Mojo Concerts

Chris Brown terug in Amsterdam

The looks, the moves, the music: sommige mensen lijken gezegend te zijn met louter bijzondere kwaliteiten waar anderen alleen maar van kunnen dromen. Chris Brown is zo'n persoon die heel wat noten op zijn zang heeft. Want naast het maken van vette R&B en gevoelige soul kan de Amerikaan ook nog eens gruwelijk dansen. Check zijn strakke moves maar in de groepschoreografie in zijn clips als Run It en Wall To Wall. En niet onbelangrijk: hij ziet er ook nog lekker uit!

Dat Brown muziek maakt voor niemand anders dan alleen zijn fans blijkt wel uit Exclusive: zijn tweede album dat eind 2007 uitkwam. Tijdens de totstandkoming van deze cd had de R&B-prins niet zijn critici of haters, maar telkens zijn fans voor ogen. Grootheden als T-Pain, Kanye West en will.i.am schoten hem te hulp. Niet gek voor iemand die pas 19 jaar is! Iedereen die hem in maart 2008 in Paradiso in aktie heeft gezien, weet dat zijn live shows spectaculair zijn: Chris Brown komt terug naar Amsterdam en dit wordt wederom een dik spektakel!

Vrijdag 16 januari 2009
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: ¤ 43,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop door Ticket Service Nederland begint zaterdag 15 november om 10.00 uur via www.livenation.nl/chrisbrown en 0900 300 12 50 (45 cpm).