Ingezonden persbericht


Persbericht

Maandag(TM) kiest OTYS voor levering van nieuwe recruitment website

Veenendaal, 13 januari 2009 - Maandag(TM), een sterk groeiende onderneming op het gebied van detachering van interim talenten, heeft met OTYS Recruiting Technology een contract afgesloten voor de levering, implementatie en het onderhoud van hun website.

Maandag 5 januari is de vernieuwde website op basis van de OTYS-technologie gelanceerd. Dit biedt Maandag(TM) de mogelijkheid om voor zowel opdrachtgevers als talenten hun merk optimaal onder de aandacht te brengen. Dankzij het gebruik van het OTYS systeem wordt een optimale communicatie, transparantie en dus efficiency mogelijk.

Na een onderzoek naar functionaliteiten en visies van verschillende partijen, besloot Maandag(TM) verder te gaan met OTYS. Met name de vernieuwende aanpak, de flexibiliteit en de vele uitbreidingsmogelijkheden van het OTYS-systeem waren voor Maandag(TM) een toegevoegde waarde. 'De actieve houding van OTYS op het innovatieve vlak spreekt ons aan. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst,' zegt Richard Groot van Maandag(TM). 'De connectiviteit die het OTYS platform biedt met andere services maakt het mogelijk aan de professionele eisen van Maandag(TM) te voldoen.' Met het gebruik van deze nieuwe technologie verwacht Maandag(TM) de afstand met de concurrentie verder te vergroten.

'Dit is een fantastische opdracht voor OTYS', zegt Jorrit Blok, CEO van OTYS Recruiting Technology. 'Met de dienstverlening voor Maandag(TM) laten we zien dat OTYS ook voor de detacheringwereld een kwalitatief hoogwaardig product af kan leveren dat rekening houdt met alle specifieke wensen van de opdrachtgever. Wij zijn dan ook bijzonder trots op deze opdracht.' Over Maandag(TM)
Maandag(TM) koppelt en begeleidt hoger opgeleide Interim Talenten in een breed aantal vakgebieden aan opdrachtgevers uit de overheid of profit-sector. Maandag(TM) heeft 430 vaste werknemers verdeeld over 16 vestigingen en plaatste ultimo 2008 zo'n 2000 professionals. www.maandag.nl Over OTYS Recruiting Technology
OTYS maakt werving & selectie software voor recruitmentbureaus, uitzendorganisaties, detacheerders, jobboards en corporate recruiters. De OTYS oplossing helpt hen effectiever kandidaten zoeken en aantrekken, vacatures plaatsen, matchen en communiceren, processen managen en vacatureconversie meten. OTYS heeft meer dan 500 klanten in Nederland, België, Engeland en de Verenigde Staten. www.otys.nl

----------
Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht