Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T


---

Duitse ADAC betitelt Beerze Bulten als 'SuperPlatz'

Beerze Bulten is 1 van de 9 beste Nederlandse campings

Stuttgart, 16 januari 2009 - Het kan niet op voor Beerze Bulten, van de Duitse ADAC ontving Beerze Bulten vandaag de waardering 'SuperPlatz'. Beerze Bulten voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van de Duitse bond van kampeerders en behoort daarmee ook voor de oosterburen tot het topsegment van de campingbranche.

Samen met 9 andere Nederlandse campingeigenaren reisden Jan en Bep Hagedoorn af naar Stuttgart om daar bij aanvang van de CMT (de vakantiebeurs in Duitsland) de prijs in ontvangst te nemen.

Het is de vijfde keer dat Beerze Bulten zich 'ADAC Superplatz' mag noemen. ADAC hanteert strenge eisen voor de kwaliteit van sanitaire voorzieningen en faciliteiten. De titel 'Superplatz' is voor de Duitse en Nederlandse kampeerder een belangrijk en vertrouwd keurmerk.

Nadat Beerze Bulten eerder al door de ANWB betiteld werd als 'Beste camping van Europa', is nu ook de nominatie 'SuperPlatz' voor Beerze Bulten een geweldige stimulans. Eigenaar Jan Hagedoorn: 'We zijn ook nu weer erg trots. Maar bovenal is het voor ons een enorme motivatie om van het komende jaar weer een geweldig vakantiejaar te maken. Want in Nederland is het de grootste uitdaging om bij het altijd grillige Nederlandse zomerweer tóch een top-vakantie aan te bieden.'

De kampeerder die op zoek is naar een bijzondere kampeer-ervaring in de Vechtstreek, kan nog bij Beerze Bulten terecht. Dit jaar is het bovendien extra feest bij Beerze Bulten: de camping bestaat 60 jaar. Het wordt een bijzonder jaar met veel feestelijke evenementen. In de voorjaarsvakantie wordt het seizoen extra feestelijk geopend met de nieuwste Musical. Ook zal Beerze Bulten dit jaar diverse acties organiseren waarmee de Stichting Duchenne Parents Project wordt gesponsord.


---