Gemeente Hoorn


17 januari: open middag sporthal Nieuwe Steen 11

Op zaterdag 17 januari is de officiële opening van de sporthal aan de Nieuwe Steen 11 in Hoorn. De gemeente Hoorn nodigt, mede namens scholengemeenschap Copernicus en de Hoornse Badminton Vereniging, de inwoners van Hoorn van harte uit voor een bezoek aan de sporthal. Iedereen is welkom op Nieuwe Steen 11 op zaterdag 17 januari van 15.00 tot 17.00 uur.
Tijdens de open middag kan men de sporthal komen bewonderen. De leden van de badmintonvereniging HBV en de sportklasleerlingen van Copernicus presenteren zich. Bezoekers kunnen meedoen met badminton en klimmen op de klimwand. Wie mee wil doen, moet sportschoenen met witte zolen meenemen.

De sporthal wordt overdag gebruikt door Copernicus sg en s avonds en in het weekend door de badmintonvereniging. In de nieuwe sporthal kunnen drie groepen tegelijk sporten. De sporthal heeft een grote klimwand en geavanceerde sporttoestellen. De ruimte is geschikt voor verschillende zaalsporten. De badmintonvereniging heeft een eigen kantine.
Ook het buitenterrein is opnieuw ingericht. Er is een verhard sportveld aangelegd. Verder zijn de parkeervoorzieningen vernieuwd en uitgebreid en is de fietsenstalling vernieuwd en verplaatst. Laatste wijziging van deze pagina: 9 januari 2009