Gemeente Voerendaal

\ 12/1/2009 - Jubileumjaar C.V. De Kaatboere: 55e Prinseproclamatie Op zaterdag 17 januari 2009 is het dan eindelijk zover: CV De Kaatboere proclameert dan haar 55^eprins!

Voorafgaand aan de komst van de nieuwe prins wordt er een sprankelend artiestenprogramma gepresenteerd om de aftredende prins Jordi I (Bijsmans) te bedanken voor zijn regeren en het leed van het aftreden voor hem te verzachten.

De zaal is om 18.33 uur open en het programma start al om 19.22u. Een keur van artiesten zal de revue passeren. Hierna is de tijd gekomen voor Jordi I om af te treden als prins van de Kaatboere en toe te treden tot het selecte gezelschap van Oad-Prinse.

Nadat het decor is omgetoverd in de stijl van het jubileum (film)thema De Kaatboere presenteere: Woeë is míéne Oscar ??? zal de nieuwe prins, de 55^e , aan het slot van een kleurrijke act worden geproclameerd.

Na afloop van de installatie van de nieuwe prins zal er nog tot in de kleine uurtjes gedanst kunnen worden op muziek van de huis-dj. Wie dit alles wil meemaken is op zaterdag 17 januari 2009 van harte welkom in het Kunderhoes aan de Hogeweg in Kunrade.