Gemeente Delft

86 woningen in Harnaschpolder Delft in verkoop

Zaterdag 17 en zondag 18 januari start de verkoop van 86 woningen in project De Hoflandtuinen in Harnaschpolder Delft. Wethouder Vuijk overhandigt op zaterdag bij de start de eerste verkoopbrochure aan geïnteresseerden.

Het project De Hoflandtuinen bestaat uit eengezinswoningen en twee-onder-een-kap-woningen inclusief garage. Projectontwikkelaar Verwelius is verantwoordelijk voor De Hoflandtuinen.

Belangstellende kunnen op 17 en 18 januari tussen 10.00 en 16.00 uur terecht in het verkoopkantoor van Brockhoff Makelaars bij de bouwplaats (gelegen bij de Woudseweg en Achterdijkshoorn tegenover huisnummer 57 te Den Hoorn). Vanaf de A4 is het project via afrit 13 Den Hoorn direct bereikbaar. Vanaf de Woudseweg staan bewegwijzerborden naar het verkoopkantoor.

Het project Hoflandtuinen is onderdeel van Harnaschpolder Delft. Harnaschpolder Delft wordt een waterrijke, groene woonwijk met circa 1.300 nieuwe woningen, op nog geen tien minuten fietsen van het centrum van Delft. Verschillende ontwikkelaars bouwen hier de komende jaren een grote diversiteit aan woonsferen en woningtypes in verschillende prijsklassen. Naast de circa 1.300 woningen komt er een brede school met kinderdagverblijf en een woonzorgzone.

Meer informatie over Harnaschpolder Delft op www.wonentussendeschatten.nl

Ronald Vuijk: "Kijkend naar de met zorg ontworpen woningen en de heerlijk groene en waterrijke omgeving kan het niet anders dan dat hier veel potentiële kopers op af komen!"

Noot voor de redactie (

Gemeente Delft