Jan des Bouvrie gast bij Lifestyle Studio van het ROC van Amsterdam

15/01/2009 15:27

ROC van Amsterdam

Op zaterdag 17 januari opent het ROC van Amsterdam de hele dag haar deuren voor aanstaande studenten. Op de locatie Ruysdaelstraat 67 is Jan des Bouvrie te gast. Momenteel wordt deze locatie verbouwd tot een Lifestyle Studio, ontworpen door Jan des Bouvrie. De Lifestyle Studio gaat deel uitmaken van het Jan des Bouvrie College en geeft studenten de kans om hun interieuradviezen in een realistische praktijksituatie toe te passen.

Adres: Ruysdaelstraat 67- 1071 XB Amsterdam

Dag en tijd: zaterdag 17 januari 2009 - 10.00 tot 14.00 uur

Presentaties

Op 17 januari geeft Jan des Bouvrie om 11.00 en 12.00 uur een presentatie. Tijdens deze presentaties gaat hij op een inspirerende manier in op zijn loopbaan en het vak dat hij uitoefent. Twee ruimtes van de in aanbouw zijnde Lifestyle Studio worden voor de gelegenheid geheel ingericht in de kenmerkende Jan des Bouvriestijl.

Jan des Bouvrie College

Bij het Jan des Bouvrie College worden studenten opgeleid tot Interieuradviseur, Manager Wonen of Verkoopadviseur Wonen.

Allemaal mbo-opleidingen waarbij de nadruk ligt op interieuradvies, met vakken als styling, economie en design.

Met een mbo-diploma in de sector Detailhandel Lifestyle kunnen afgestudeerden aan de slag binnen de Lifestylebranche of ervoor kiezen om door te studeren. Bijvoorbeeld aan de Jan des Bouvrie Academie(Deventer) of de Kunstacademie. Naast Jan des Bouvrie hebben ook andere bekende Nederlanders als Johan Cruijff en Frank Sanders hun naam aan een opleiding van het ROC van Amsterdam verbonden.

www.rocva.nl

Het ROC van Amsterdam (ROCvA) is zeer innovatief en heeft nauwe banden met het werkveld. Intensieve samenwerking is er met o.a. Schiphol in het Schiphol College, met The College Hotel, een viersterren hotel in Amsterdam Zuid en met Johan Cruijff in het Cruyff College voor topsporters. Er zijn vestigingen in Amsterdam, Amstelveen, Hilversum en Hoofddorp. Aan het onderwijs nemen ruim 26.000 mbo-studenten deel, 1800 vmbo-leerlingen en ca.10.000 volwassenen. Het ROC van Amsterdam leidt op voor nagenoeg alle beroepsrichtingen - van vliegtuigmonteur en banketbakker tot hotelmanager en verpleegster. Het ROC van Amsterdam is één van de 42 roc's die ons land telt.





http://www.rocva.nl