Ingezonden persbericht


PERSBERICHT- 31 oktober 2008

EA mobiliseert jongeren voor gebed

De Evangelische Alliantie wil jongeren uitdagen om zelf aan de slag te gaan met gebed. Daarom zoekt de EA jongeren die op 17 januari 2009 een Prayer Night in hun plaats willen organiseren. Aan deze avond van gebed kunnen zij hun eigen invulling geven. In de voorgaande jaren is gebleken dat jongeren hier enthousiast en creatief mee aan de slag gaan.

One for all, all for One
Het thema is dit jaar: 'One for all, all for One'. De Prayer Night biedt de mogelijkheid om je geloof handen en voeten te geven, om er samen voor te gaan. Samen ontdekken jongeren nieuwe manieren om uiting aan hun geloof te geven. "Jongeren bleken bereid om dingen te doen die ze nog nooit gedaan hebben." schrijft een organisator van vorig jaar.

Landelijk
Het is bijzonder dat jongeren in heel Nederland op dezelfde tijdstip gaan bidden. Hoewel jongeren alle ruimte krijgen om zelf hun programma in te vullen, blijft het landelijk karakter behouden. De datum, het tijdstip en het thema staan vast. Verder hebben de avonden overal een interkerkelijk karakter. De Prayer Night brengt in het hele land jongeren uit verschillende kerken en gemeenten samen. All for One gaat verder dan alleen hun eigen kerk of plaats.

Meedoen
Iedereen kan meedoen, door een Prayer Night te organiseren of door mee te bidden. Op de website www.prayernight.nl is alle informatie te vinden en er is nu ook een Prayer Night Hyves. De EA daagt jongeren uit samen voor Jezus te gaan. All for One!

EINDE PERSBERICHT www.ea.nl

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.prayernight.nl of contact opnemen met Herm van Veen tel. 0343-513693, prayernight@ea.nl.


---- --