Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

(FOTO- EXPOSITIE IN ARNHEM)

De eindexamenstudenten fotografie aan het A12 College te Ede, organiseren een fototentoonstelling van hun examenwerk. Dit gebeurt in Arnhem aan de J.P. van Muijlwijkstraat 23 van zaterdag 17 tot donderdag 22 januari, is iedereen van harte welkom een bezoek te brengen aan de tentoonstelling. Alvast een preview: www.nextgenerationphotographers.nl

Next Generation Photographers, de nieuwe generatie fotografen opent zaterdag 17 januari een expositie voor iedereen die geĂŻnteresseerd is in talent, kunst en vernieuwing. Veertien studenten laten hun eigen kijk op hele diverse onderwerpen zien. De foto's zijn het examenwerk van de studenten, waarmee hun de opleiding fotografie aan het A12 College te Ede afronden. Na 4 jaar studie heeft iedereen zijn eigen stijl ontwikkeld en dat is ook heel kenmerkend voor deze expositie. De onderwerpen wisselen namelijk van mode, portretten, journalistiek tot creatieve stillevens. Dus iedere foto liefhebber kan zijn hart ophalen.

De expositie is gratis te bezoeken en duurt tot met donderdag 22 januari. De openingstijden en verdere informatie vindt u op onze website:

www.nextgenerationphotographers.nl

De expositie wordt mede mogelijk gemaakt door: ROC A12