Gemeente Bronckhorst
---

Burgemeester Aalderink reikt twee Bronckhorster brandweermannen uit Hengelo koninklijke onderscheidingen uit op 17 januari a.s.

Uit handen van burgemeester Henk Aalderink ontvangen de heren A.J.M. Fielt en B. Haverkamp uit Hengelo (Gld) op 17 januari a.s. een koninklijke onderscheiding (Lid in de Orde van Oranje-Nassau). Dit gebeurt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de vrijwillige brandweer post Hengelo bij zaal Langeler op de Spalstraat 5 in Hengelo, om 20.00 uur.

De heer A.J.M. Fielt is van 1976 tot 2008 lid van de vrijwillige brandweer geweest en de heer B. Haverkamp van 1980 tot 2008 (allebei eerst van de gemeente Hengelo en na de herindeling van de gemeente Bronckhorst). Het mag duidelijk zijn dat beide heren zich geruime tijd voor de samenleving hebben ingespannen. De duur, maatschappelijke betekenis en uitstraling van hun activiteiten voor de openbare veiligheid in hun woongemeente hebben tot de koninklijke onderscheidingen geleid.

Voor het bovenstaande geldt een embargo tot en met 17 januari 2009 20.30 uur!

Als persrelatie bent u van harte welkom om tijdens de uitreiking van de onderscheidingen op 17 januari aanwezig te zijn.

Hengelo (Gld), 15 januari 2009

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Margreet Arends, afdeling communicatie, tel. (0575) 75 04 70.


---- --