GTI NV

Young Leaders for Nature forum

Bunnik, 5 januari 2009

Op zaterdag 17 januari vindt de tweede editie van het Young Leaders for Nature (YLFN) forum plaats. Voortbouwend op het succes van het eerste YLFN forum in 2008, zal deze tweede editie meer dan 250 young professionals en CEO's samenbrengen. Zij delen hun betrokkenheid bij het onderwerp duurzaamheid en zullen gezamenlijk tot actie over gaan om een meer duurzame toekomst voor hun organisaties te bewerkstelligen.

Het uitgebreide programma van het forum omvat het delen van trends en succesverhalen, inzicht in het effect en de afhankelijkheid van onze maatschappij op ecosystemen, en worden er belangrijke inzichten op het gebied van de ontwikkeling van duurzamere veranderingsprocessen gedeeld. Één van de bijdragende sprekers is dan ook Bryan Smith, medeauteur van Peter Senge's recentste boek "The necessary revolution". Kortom het YLFN forum is een plaats om te leren, te delen, actief te worden en te genieten.

GTI is hoofdsponsor van Young Leaders for Nature in 2009. GTI ambieert een voortrekkersrol op het gebied van duurzame ontwikkeling en stelt die net als haar moederorganisatie GDF SUEZ centraal in haar strategie. GTI is ervan overtuigd dat techniek een zeer belangrijke rol speelt bij het realiseren van duurzame oplossingen voor mens en milieu.

Klik hier voor meer informatie over Young Leaders for Nature.