Simac Techniek NV

Simac op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling 2009

Simac Onderwijs, dé specialist in Onderwijsinformatievoorziening, nodigt u uit om naar onze stand op de NOT 2009 te komen en u te laten infomeren over onze concrete en direct toepasbare oplossingen voor het onderwijs.

Simac Onderwijs realiseert haar oplossingen met een aantal partners. Daarmee combineren wij specialistische productkennis optimaal met onze marktkennis. Voor u levert dit prima onderwijsoplossingen op!

De NOT-thema's van Simac Onderwijs op de beurs zijn:

@VO schooladministratie
Het state-of-the-art leerling-informatiesysteem van en voor het onderwijs. @VO heeft in de afgelopen periode een spetterende technische en functionele vernieuwing ondergaan. Komt dit zien!

Security
De toenemende vraag naar toegang tot de netwerken op school leidt tot een toenemende vraag naar beveiliging. Qmanage van Quarantainenet lost dit probleem op door pas toegang tot het netwerk te verlenen nadat de identiteit van de gebruiker is vastgesteld. Nog niet geregistreerde gebruikers kunnen zichzelf aanmelden, waarbij de netwerkbeheerder desgewenst de rol van poortwachter kan vervullen. Daarnaast introduceren wij voor het veiligstellen van al uw kostbare data op deze beurs onze nieuwe Backup-and-Recovery-Service! Maar wij kunnen u ook met raad en daad bijstaan bij de organisatorische aspecten van security. Reden genoeg om een gesprek aan te gaan met één van onze specialisten.

Contentmanagement
Op het gebied van Contentmanagement levert Simac Onderwijs professionele oplossingen die uiteraard te combineren zijn tot portalen om hiermee meerdere informatiesystemen te ontsluiten naar uw website.

Documentbeheer en samenwerken
O3Spaces Workplace verrijkt uw OpenOffice.org, StarOffice of Microsoft Office suite met functionaliteit voor documentbeheer en gestructureerd samenwerken. Het gebruik van O3Spaces Workplace binnen een onderwijsorganisatie brengt voordelen met zich mee voor de verschillende doelgroepen in de organisatie.

Onze medewerkers informeren u graag over onze producten en bijbehorende diensten. Ieder uur zijn er presentaties waarin diverse oplossingen verder worden uitgediept.

Maar Simac Onderwijs heeft nog veel meer te bieden. Ook voor bijvoorbeeld interim management, projectmanagement en (business)consultancy bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kennen de onderwijsprocessen als geen ander. Door dagelijks midden in het onderwijs te werken zijn wij vertrouwd met specifieke onderwijsaangelegenheden en kunnen u daardoor adequaat van dienst zijn.

Wij hopen u te mogen begroeten op onze NOT-stand (Hal 9 stand A078). U kunt voor de beurs kosteloos aanmelden via deze website.

Graag tot dan!